Vesiväreillä maalattu kukkajuliste

Vesiväreillä maalattu kukkajuliste

Inspiraatio: 15493

Mistä: 4,10 €

Mihin: 115,21 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 4,10 €

Mihin: 115,21 €

Maalaa kauniit kukat vesiväreillä A3 kokoiseen vesiväripaperiin. Maalaus voidaan myöhemmin ripustaa seinälle.
Guide step 1
Step 1.
Voit aloittaa tekemällä harjoitusmaaluksen jokaisesta vaiheesta. Tämän avulla näet miten värit reagoivat keskenään ja kuinka paljon vettä tarvitaan. Huomioi, että värit vaalenevat kuivuttuaan.
Guide step 2
Step 2.
Käytä No. 18 sivellintä ja aloita maalaamalla violetti (21 Mauve) ympyrä.
Guide step 3
Step 3.
Maalaa pieni viiva siihen kohtaa ympyrää mihin haluat varren tulevan.
Guide step 4
Step 4.
Vaihda vihreään väriin (45 Olive Green) ja jatka viivaa kunnes se on sopivan pituinen. Vihreä maali voi hieman sekoittua violettiin väriin.
Guide step 5
Step 5.
Lisää pieni keltainen piste (03 Brilliant Yellow) violetin ympyrän sisälle ennen, kuin maali on kokonaan kuivunut. Keltainen vesiväri sekoittuu violettiin väriin, sen ollessa vielä märkä, jolloin jokaisesta kukasta tulee erilainen. Mitä kosteampi väri on sen enemmän värit sekoittuvat.
Guide step 6
Step 6.
Poista vesiväripaperi alustasta, kun värit ovat täysin kuivuneet, jotta paperi pysyy suorana. Jos paperissa esiintyy epätasaisuutta, voit suoristaa ne silitysraudalla matalla lämpötilalla. Silitä maalaukseen takaa. Laita maalauksen ja raudan väliin silitysliina.
Guide step 7
Step 7.
Avaa julistelistat. Tee solmut nauhan molempiin päihin ja aseta päät jjulistelistan taka olevaan uraan. Aseta vesiväripaperi yläosan listoihin ja kiinnitä lista siipimuttereilla. Toista sama alalistoille.
Guide step 8
Anther variant

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen