Medusa ja lonkerohirviö

Medusa ja lonkerohirviö

Inspiraatio: 15265

Mistä: 2,29 €

Mihin: 826,87 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 2,29 €

Mihin: 826,87 €

Tee oma kauhistuttava medusa tai lonkerohirviö Cthulhun inspiroimana. Medusa ja lonkerohirviö on tehty pahvinaamiosta ja kallosta, sekä silk Clay:sta, joka on jälkikäteen maalattu. Askartelupunoksista on tehty hiukset ja lonkerot.
Guide step 1
Step 1.
Lonkerohirviö: Syötä 6-8 askartelupunosta naamion suuaukon läpi. Taivuta punosten päät muovihelmen ympärille naamion sisäpuolella.
Guide step 2
Step 2.
Vedä askartelupunokset naamion etupuolelle ja leikkaa ne haluamasi pituisiksi. Säästä leikatut palatu myöhemmäksi.
Guide step 3
Step 3.
Päällystä naamio Silk Clay:lla. Käytä askartelupunoksia (mukaan lukien pois leikatut) yksityiskohtien tekemiseen - esimerkiksi kulmakarvat, korotettu otsa tai lisä lonkeroiden tekemiseen nenään.
Guide step 4
Step 4.
Paina kaksi Silk Clay möykkyä naamion silmäaukosta läpi niin, että silmät tulevat naamion etupuolelle.
Guide step 5
Step 5.
Lonkerot: Viimeistele askartelupunokset päällystämällä ne Silk Clay:lla ja taivuttamalla punokset haluamaasi muotoon. Voit laittaa palan muovitaskua lonkeroiden väliin kuivumisen ajaksi, jotta ne eivät tartu toisiinsa.
Guide step 6
Step 6.
Patinointi: Lisää metallinhohtoista maalia (esimerkiksi Plus Color kulta tai A-Color metallic- maali). Levitä maali kevyesti pyöritelleen, jolloin halkeamat ja kolot jäävät maalaamatta. Anna kuivua ja viimeistele lakalla.
Guide step 7
Step 7.
Medusa: Tekniikka pienen kallon päällystämiseen on enemmän tai vähemmän sama kuin lokerohirviön tekemisessä. Tee käärmehiukset seitsemästä askartelupunoksen palasta ja kiinnitä jokainen pala kalloon Silk Clay:lla.
Guide step 8
Step 8.
Silmät ja käärmesilmät: Täytä silmäaukot Silk Clay:lla ja lisää kaksi muovihelmeä, jolloin saat ilmeestä tulee vieläkin pelottavampi. Päällystä askartelupunos Silk Clay:lla samalla tavalla kuin lonkerot. Maalaa/patinoi kallo esimerkiksi metallic-maalilla. Maalin kuivutta, voit viimeistellä työn lakalla.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen