Merkkien selitykset

Alla on erilaisten nettikaupassamme esiintyvien merkkien selitykset. Toivottavasti ne osaltaan auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteet monien joukosta.

Säästöpakkaus

Possulogo ilmoittaa, että ko. tuotetta saat edullisimmin ostamalla suuremman määrän kerralla.

B2B

Pakkaus on tarkoitettu suurkuluttajille  ja jälleenmyyjille.

Määräalennus

Useimmilla tuotteistamme on mainittu minimitilausmäärä, jolla tuotetta voi ostaa halvemmalla hinnalla. Siinä tapauksessa hinta on merkitty per yksikkö, kun ostat tietyn määrän tai enemmän. Huomioithan, että alennus astuu voimaan vain, jos ostat samaa tuotenumeroa (esimerkiksi samaa väriä). | Jos haluat pienemmän määrän, voit kirjautua verkkokauppaamme katsoaksesi oikean hinnan. Tämä  koskee kaikkia tuotteita, jotka on merkitty tähdellä *.

Nettohinta

Ei lisäalennuksia

Erikoistarjous

Tuote on merkittävästi huokeampi normaalihintaan verrattuna. Erikoistarjoukset ovat yleensä voimassa tietyn ajan ja jos tuote loppuu sinä aikana, sitä ei saa jälkitoimituksena tarjoushintaan.

Outlet

Outlet-osastolla voit säästää jopa 90%. Täällä ovat tuotteet, jotka myymme reilulla alennuksella saadaksemme  varastoon tilaa uutuuksille  tai joita olemme hankkineet tietyn erän juuri Outlet-myyntiin.

Paperi on happovapaa ja pH-neutraal

Tuote on happovapaa ja pH-neutraali

Paperi on ligniinitön

Tuote on ligniinitön

Paperille voi tulostaa

Paperille voi tulostaa HUOM! Kun tulostetaan erikoispaperille, suosittelemme paperin syöttämistä yksi kerrallaan. Erikoispaperien soveltuvuus tulostimiin vaihtelee tulostimesta riippuen.

Helposti syttyvä

Ympäristölle vaarallinen

Haitallinen/ärsyttävä

Syövyttävä

Terveysvaara

EasyKit

Materiaalipakkaus useammalla tekijälle – helppo tie luovaan aktiviteettiin.

Uutuus

Uusi tuote valikoimassamme.

A-merkki

Tämä tuote aiheuttaa vähintä mahdollista haittaa ympäristölle ja terveydelle. Tuote noudattaa tiukempia vaatimuksia kuin nykyinen lainsäädäntö  (Joint Council for Creative, Arts and Craft Materials) edellyttää

CE-merkki

Tämä tuote täyttää nykyiset turvallisuusvaatimukset, jotka koskevat mekaanisia ja fysikaalisia ominaisuuksia, syttyvyyttä sekä eräiden alkuaineiden siirtymistä (leludirektiivi).

Elintarvikekelpoinen

Tuote on hyväksytty elintarvikekelpoiseksi EU:n Parlamentin ja Komission asetukseen 1935/2004/EY pohjautuen.

Confidence in textiles

Öko-Tex 100 -merkki takaa, että tuote täyttää kaikki säädökset värjäyksestä, atsoväreistä, kemikaaleista ja torjunta-aineista. Sertifikaatti ei ole ekomerkki, vaan valmistajan laatutakuu, joka varmistaa tuotteen olevan loppukäyttäjälle turvallisen.

Orgaaninen kangas

Tuote on tehty orgaanisesti kasvatetusta puuvillasta.

Joutsenmerkki

Joutsenmerkkiä eli ympäristömerkkiä käytetään pohjoismaissa ei-elintarviketuotteissa. Tämän merkin alla olevat tuotteet ovat kyseisen tuotekategorian ympäristöystävällisimpiä tuotteita.

Der blaue Engel 

Der Blaue Engel on saksalainen, kansainvälisesti tunnettu sertifikaatti ympäristöystävällisille tuotteille ja palveluille. Tällä merkityt kartongit ovat 100% kierrätysmateriaalia. Merkki myönnetään vain tuotteille, jotka aiheuttavat vähintä mahdollista haittaa ympäristölle tuottamisesta hävittämiseen saakka.

Ideanumero

Kaikille meidän ideoille on oma ideanumero, joka löytyy idean vieressä olevasta kuplasta. Kirjoita numero nettisivun hakukenttään ja näet idean vaihe- vaiheelta- ohjeet, sekä tuotelistan.

Luova oppiminen

Idea ja/tai materiaalit älykkyyttä stimuloiviin aktiviteetteihin 3-11 -vuotiaille lapsille

Sisältö

Jos pakkauksessa on enemmän kuin yksi tuoteyksikkö, sisältö ilmoitetaan suhteessa hintaan. Jos ostat pakkauksen, jossa on 12kpl/1pkk, se tarkoittaa, että ostat yhden pakkauksen, joka sisältää 12kpl.