Metallirenkaasta ja puuvillalangasta tehty unisieppari

Metallirenkaasta ja puuvillalangasta tehty unisieppari

Inspiraatio: 14719

Mistä: 2,95 €

Mihin: 272,13 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 2,95 €

Mihin: 272,13 €

Unisiepparin pohjana toimii metallirengas, joka on päällystetty puuvillalangalla. Lankaa on myös käytetty renkaan sisäpuolen "kudonnassa" ja alareunan koristeissa, sekä ripustuslenkissä.
Guide step 1
Step 1.
Kierritä lanka tiiviisti metallirenkaan ympärille. Solmi lankojen päät yhteen, niiden kohdatessa.
Guide step 2
Step 2.
Jaa rengas esimerkiksi kahdeksaan yhtä suureen osioon ja tee pieni pallo langasta. Kiinnitä lanka jokaiseen pisteeseen ja puno yhdestä pisteestä toiseen.
Guide step 3
Step 3.
Another example
Guide step 4
Step 4.
Jatka renkaan ympäri ja etene kohti keskustaa osio kerrallaan. Pujota lanka seuraavan osion keskikohdasta seuraavaan osioon. Muista kiristää välillä.
Guide step 5
Step 5.
Another example
Guide step 6
Step 6.
Vedä lanka ylös keskeltä, tee solmu ja viimeiste langanpää. VINKKI: Voit laitta solmuun tipan liimaa varmistamaan, että langanpää ei lähde purkautumaan.
Guide step 7
Step 7.
Koristele unisieppari: Leikkaa langasta kolme palaa ja solmi ne kolmen eri osion väliin. Pujota jokaiseen lankaan helmi ja viimeistele 2-3 solmulla. Leikkaa ylimääräiset langanpäät.
Guide step 8
Step 8.
Koristele langat vielä höyhenillä. Laita tippa liimaa jokaisen helmen sisäpuolelle ja kiinnitä höyhen. Anna kuivua. Ripustuslenkki: Leikkaa pala lankaa, solmi renkaan yläosaan ja pujota helmi.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen