Mobile virkatuista eläimistä

Mobile virkatuista eläimistä

Inspiraatio: 14164

Mistä: 2,95 €

Mihin: 214,95 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 2,95 €

Mihin: 214,95 €

Nämä virkatut eläimet on kiinnitetty metalliseen ripustustelineeseen roikkumaan, virkatuilla nauhoilla.

Näytä kaikki
...
Tähän ideaan tarvitset:
Virkkaus, ompelu ja neulonta Virkkaus
Kuinka sen teet
Guide step 1
1.
Virkkaa ketjusilmukoilla neljä 30-35 cm pituista nauhaa. Kiinnitä nauhat metallisen ripustustelineen lenkkeihin ja viimeistele.
Guide step 2
2.
Pujota kaikki neljä nauhaa helmen läpi ja kokoa metallisen ripustuskoukun silmukan ympärille. Piilota liitos kietomalla langanpala liitoksen ympärille pari kertaa ja viimeistele lanka. Piilota liitoskohta helmen sisään.
Guide step 3
3.
Virkkaa ketjusilmukoista halutun pituinen nauha. Ompele toinen pää kiinni virkattuun eläimeen ja solmi toinen pää metalliseen ripustustelineeseen. Viimeistele päät.
Guide step 4
Virkattu elefantti
Idea no. 14027: Tämä pieni istuva elefantti, syöksyhampaineen on virkattu 100% puuvillalangasta, numero 3 virkkuukoukulla. Elefantti on täytetty täytevanulla. Ohjeen voit tulosta erillisestä PDF-tiedostosta.
Guide step 5
Virkattu seepra
Idea no. 14160: Tämä pieni virkattu seepra on tehty 100% puuvillalangasta numero 3 virkkuukoukulla. Seepra on täytetty vanulla. Katso ja tulosta virkkausohje erillisestä PDF-tiedostosta.
Guide step 6
virkattu pupu
Idea no. 14136: Tämä pieni istuva pupu on virkattu 100% puuvillalangasta, numero 3 virkkuukoukulla. Pupu on täytetty vanulla. Katso ja tulosta ohje erillisestä PDF-tiedostosta.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen