Black Week: Säästä jopa 80%* laajasta valikoimastamme askartelutarvikkeita - VAIN niin kauan kuin varastoa riittää. Vain kuluttaja-asiakkaille. Löydät tarjoukset täältä.

Modernit joulukortit

SKU#:
v90082

Modernit joulukortit

SKU#:
v90082

Tyylitellyt joulukortit teet erilaisista kuviollisista papereista. Kultainen kartonki, kimaltava paperi ja nauhat tuovat juhlavuutta näihin kortteihin.

Valitse tuotteet idealle

* Pakolliset kentät

Yhteishinta valituille tuotteille
Oma räätälöintisi
Luova idea
Modernit joulukortit
Modernit joulukortit

Varastossa 

0,35 €

Yhteenveto
  Luova idea
  Näin sen teet
  Guide step %d
  KORTTI A.
  Leikkaa kimallepaperista ja kuviopaperista 3 x 3 cm neliöitä, yhteensä 8. Leikkaa kultaisesta kartongista 3,5 x 3,5 cm neliöitä 8 kpl. Kehystä paperineliöt kartonkineliöillä, käytä kiinnittämiseen kaksipuolista teippiä. Sommittele neliöistä mallin mukainen kuvio korttipohjaan. Kiinnitä neliöt käyttäen apuna 3D-tarratyynyjä ja kaksipuolista teippiä. Viimeistele kortti koristenauhalla ja akryylitimantilla.
  Guide step %d
  KORTTI B.
  Leikkaa haluamistasi kuviopapereista 3 cm leveitä suikaleita. Leikkaa suikaleet eri pituisiksi, esim. pisin voi olla 11 cm. Kehystä suikaleet kultakartongilla. Kiinnitä suikaleet korttipohjaan hieman limittäin 3D-tarratyynyjen avulla. Leikkaa valkoisesta kartongista ympyrä ja kultaisesta kartongista hieman suurempi ympyrä, kiinnitä ne päällekäin ja korttipohjaan. Koristele kiinnittämällä Hyvää Joulua -ääriviivatarra valkoisen ympyrän keskelle. Solmi koristeeksi kultanyöriä ja viimeistele kiinnittämällä akryylitimantteja.
  Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi