Mustavalkoinen korttisarja 2

#v13409

Pohjana toimii helmiäiskortti. Kortit on koristeltu Vivi Gade Paris-paperilla ja mustalla kartongilla. Kaikkiin kortteihin on käytetty filigraanisydämiä, mustaa luonnonnarua sekä akryylitimantteja.

Valitse tuotteet idealle

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Kokonaishinta
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1.   Kutsu: tulosta kaava PDF-tiedostosta ja leikkaa se irti. Piirrä ääriviivat helmiäiskorttiin. Leikkaa ääriviivoja sekä korttipohjan taitosta myöten kuvan osoittamalla tavalla.
Guide step %d
2.   Leikkaa Vivi Gade Paris-paperista hieman korttipohjaa pienempi pala ja kiinnitä se kaksipuolisella teipillä korttipohjan takakannen sisäpintaan.
Guide step %d
3.   Leikkaa mustasta kartongista kaavan avulla sydän ja kiinnitä se filigraanisydämen taakse. Kiinnitä molemmat kaksipuolisella teipillä kortin etukanteen.
Guide step %d
4.   Tulosta teksti kopiopaperille. Leikkaa kaavan avulla varmistaen, että kaaret ovat identtiset. Leikkaa suorat reunat n. 5-7 mm reunasta. Kiinnitä kaksipuolisella teipillä Vivi Gade-paperin päälle kortin sisäpuolelle.
Guide step %d
5.   Sulje kortti mustalla luonnonnarulla.
Guide step %d
6.   Koristele tarrakiinnitteisillä akryylitimanteilla.
Guide step %d
7.   Menu: leikkaa ColorBar-kartongista 21 x 21 cm kokoinen pala ja nuuttaa se taittoluulla pystysuuntaan kolmeksi 7 cm leveäksi osaksi.
Guide step %d
8.   Leikkaa Vivi Gade-paperista ja Colorbar-kartongista (mustan kartongin harmaa kääntöpuoli) hieman pienemmät palat kuin 7x21 cm ja kiinnitä kortin sivuille. Tulosta menu valkoiselle paperille ja leikkaa se kokoon 6,5 x 12 cm. Kiinnitä mustan kortin keskipalan alaosaan.
Guide step %d
9.   Tee reiät kortin ulkoreunoihin, pujota niihin luonnonnarua ja sido kortti kiinni.
Guide step %d
10.   Paikkakortti: leikkaa kartongista palat 75x75 + 85x85 ja kuviopaperista 85x85mm. Kiinnitä päällekkäin: musta iso pala, kuviopaperi, musta pieni pala. Puolita filigraanisydän, kiinnitä suorista reunoistaan kortin reunoihin, pujota kaariin nyörit rusetille. Nimiöi hopeatussilla.
Guide step %d
Kaava-arkki   -
Liitetiedosto: Lataa
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi