Mustavalkoinen korttisarja 2

Mustavalkoinen korttisarja 2

Inspiraatio: 13409

Mistä: 1,95 €

Mihin: 617,52 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,95 €

Mihin: 617,52 €

Pohjana toimii helmiäiskortti. Kortit on koristeltu Vivi Gade Paris-paperilla ja mustalla kartongilla. Kaikkiin kortteihin on käytetty filigraanisydämiä, mustaa luonnonnarua sekä akryylitimantteja.

Guide step 1
1.
Kutsu: tulosta kaava PDF-tiedostosta ja leikkaa se irti. Piirrä ääriviivat helmiäiskorttiin. Leikkaa ääriviivoja sekä korttipohjan taitosta myöten kuvan osoittamalla tavalla.
Guide step 2
2.
Leikkaa Vivi Gade Paris-paperista hieman korttipohjaa pienempi pala ja kiinnitä se kaksipuolisella teipillä korttipohjan takakannen sisäpintaan.
Guide step 3
3.
Leikkaa mustasta kartongista kaavan avulla sydän ja kiinnitä se filigraanisydämen taakse. Kiinnitä molemmat kaksipuolisella teipillä kortin etukanteen.
Guide step 4
4.
Tulosta teksti kopiopaperille. Leikkaa kaavan avulla varmistaen, että kaaret ovat identtiset. Leikkaa suorat reunat n. 5-7 mm reunasta. Kiinnitä kaksipuolisella teipillä Vivi Gade-paperin päälle kortin sisäpuolelle.
Guide step 5
5.
Sulje kortti mustalla luonnonnarulla.
Guide step 6
6.
Koristele tarrakiinnitteisillä akryylitimanteilla.
Guide step 7
7.
Menu: leikkaa ColorBar-kartongista 21 x 21 cm kokoinen pala ja nuuttaa se taittoluulla pystysuuntaan kolmeksi 7 cm leveäksi osaksi.
Guide step 8
8.
Leikkaa Vivi Gade-paperista ja Colorbar-kartongista (mustan kartongin harmaa kääntöpuoli) hieman pienemmät palat kuin 7x21 cm ja kiinnitä kortin sivuille. Tulosta menu valkoiselle paperille ja leikkaa se kokoon 6,5 x 12 cm. Kiinnitä mustan kortin keskipalan alaosaan.
Guide step 9
9.
Tee reiät kortin ulkoreunoihin, pujota niihin luonnonnarua ja sido kortti kiinni.
Guide step 10
10.
Paikkakortti: leikkaa kartongista palat 75x75 + 85x85 ja kuviopaperista 85x85mm. Kiinnitä päällekkäin: musta iso pala, kuviopaperi, musta pieni pala. Puolita filigraanisydän, kiinnitä suorista reunoistaan kortin reunoihin, pujota kaariin nyörit rusetille. Nimiöi hopeatussilla.
Kaava-arkki
Attached file: Lataa täältä

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen