Mustavalkoinen korttisarja 3

Mustavalkoinen korttisarja 3

Inspiraatio: 13410

Mistä: 1,95 €

Mihin: 435,31 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,95 €

Mihin: 435,31 €

Kortteihin on käytetty helmiäiskorttipohjia, kuviopaperia ja mustaa ColorBar-kartonkia. Koristeena on sydämiä, satiinisydännauhaa ja tarrakiinnitteisiä helmenpuolikkaita.

Guide step 1
1.
Kutsu: leikkaa tekstipaperista hieman korttipohjaa pienempi pala ja kiinnitä se kaksipuolisella teipillä korttipohjan kanteen.
Guide step 2
2.
Tulosta kaava PDF-tiedostosta. Leikkaa kaavat ja piirrä keskikokoisen sydämen ääriviivat mustalle 8x12 cm kokoiselle ColorBar-kartongille. Leikkaa musta sydän irti askarteluveitsellä tms.
Guide step 3
3.
Kiinnitä musta sydänaukkoinen kartonki kaksipuolisella teipillä tekstipaperin päälle.
Guide step 4
4.
Leikkaa satiinisydännauhasta kortin pituinen pätkä ja kiinnitä se kortin kannen vasempaan reunaan. Käytä kiinnittämiseen pieniä kaksipuolisen teipin paloja.
Guide step 5
5.
Lisää tarrakiinnitteisiä helmenpuolikkaita haluamiisi kohtiin.
Guide step 6
6.
Menu: leikkaa mustasta kartongista 10x15 cm. Kiinnitä sen harmaalle puolelle 8,5x13,5cm kokoinen pala kuviopaperia. Leikkaa kaavan suurin sydän mustasta kartongista. Kiinnitä menuteksti sydänaukkoisen mustan kartongin taakse ja molemmat kuviopaperiin.
Guide step 7
7.
Kiinnitä koristeeksi kaksipuolisella teipillä satiinisydännauhaa. Viimeistele tarrakiinnitteisillä helmenpuolikkailla.
Guide step 8
8.
Jalat menukortille: leikkaa mustasta kartongista 2 palaa kokoa 6x3 cm ja tee niiden poikki taittoluulla taitos. Tee askarteluveitsellä paloihin viilto, ristikkäin taitokseen nähden. Taita palat taitosta pitkin ja aseta kortti viiltoihin.
Guide step 9
9.
Paikkakortti: leikkaa ColorBar-kartongista 9x9 cm:n pala ja uurra taittoluulla pitkittäin. Leikkaa kuviopaperista 8,5x4 cm:n pala. Leikkaa kaavan pienin sydän mustasta kartongista. Kiinnitä sydän ja kuviopaperi paikkakortin harmaalle puolelle. Lisää nimi ja helmenpuolikkaat.
Kaava-arkki
Attached file: Lataa täältä

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen