Mustavalkoinen kutsu, menu ja paikkakortti

#v14487

Saat 25% alennusta kaikista tuotteista*

Käytä koodia: 251625

*Voimassa 15.04.2024-18.04.2024 | Koodi on voimassa, kun tuotteiden arvo ylittää 30 euroa. | Alennuskoodi koskee vain harrastetuotteita, ei jo alennettuja tuotteita, Cricut-tuotteita eikä lahjakortteja | Vain kuluttaja-asiakkaille. | Katso muut tarjousehdot kohdasta ehdot ja rajoitukset.

Kutsu on tehty korttipohjasta, joka on koristeltu mustalla kiiltopaperilla ja valkoisella paperilla, jossa on tekstuuria. Lisäksi korttiin on tehty koristepanta samoista materiaaleista ja siihen on lisätty akryylitimantti. Kirjekuoren sisälle on laitettu glitterpaperia. Menu ja paikkakortti on tehty samaan tyyliin.

Valitse tuotteet idealle

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Kokonaishinta
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Tee koristepanta leikkaamalla 4cm leveä suikale glitterpaperista ja leikkaa siitä sen kokoinen, että se menee korttipohjan ympäri. Tee 'nimilappu' samalla tyylillä kuin kutsu (katso seuraava vaihe). Tee glitterpaperista kirjekuoren sisäosa kaavan avulla, jonka löydät erillisestä PDF-tiedostosta. Laita paperi varovasti kirjekuoren sisään ja kiinnitä kaksipuoleisella teipillä.
Guide step %d
2   Tulosta teksti valkoiselle paperille. Leikkaa siitä hieman pienempi kuin mustasta paperista. Kiinnitä paperit korttipohjaan/koristepantaan kaksipuoleisella teipillä.
Guide step %d
3   Leikkaa 10 x 14,5cm ja 1.5 x 10cm kokoiset palat glitterpaperista menua varten. Leikkaa vielä 9.3 x 13.8cm kokoinen pala mustasta kiiltopaperista. Tulosta teksti valkoiseen paperiin (huomaathan jättää valkoiseen paperiin tarpeeksi tilaa mustalle glitterpaperisuikaleelle), leikkaa siitä hieman pienempi kuin musta kiiltävä paperi. Kiinnitä kaksipuoleisella teipillä.
Guide step %d
4   Tulosta nimi valkoiseen paperiin, leikkaa se oikean kokoiseksi ja kiinnitä paikkakorttiin. Kiinnitä paikkakorttiin myös glitterpaperisuikale. Käytä kiinnittämiseen kaksipuoleista teippiä. Lisää koristeeksi akryylitimantti.
Jo kirjautunut? Lataa malli
Mene myös tutkimaan
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi