Mustavalkoinen kutsu, menu ja paikkakortti

Mustavalkoinen kutsu, menu ja paikkakortti

Inspiraatio: 14487

Mistä: 1,95 €

Mihin: 215,07 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,95 €

Mihin: 215,07 €

Kutsu on tehty korttipohjasta, joka on koristeltu mustalla kiiltopaperilla ja valkoisella paperilla, jossa on tekstuuria. Lisäksi korttiin on tehty koristepanta samoista materiaaleista ja siihen on lisätty akryylitimantti. Kirjekuoren sisälle on laitettu glitterpaperia. Menu ja paikkakortti on tehty samaan tyyliin.
Guide step 1
Step 1.
Tee koristepanta leikkaamalla 4cm leveä suikale glitterpaperista ja leikkaa siitä sen kokoinen, että se menee korttipohjan ympäri. Tee 'nimilappu' samalla tyylillä kuin kutsu (katso seuraava vaihe). Tee glitterpaperista kirjekuoren sisäosa kaavan avulla, jonka löydät erillisestä PDF-tiedostosta. Laita paperi varovasti kirjekuoren sisään ja kiinnitä kaksipuoleisella teipillä.
Guide step 2
Step 2.
Tulosta teksti valkoiselle paperille. Leikkaa siitä hieman pienempi kuin mustasta paperista. Kiinnitä paperit korttipohjaan/koristepantaan kaksipuoleisella teipillä.
Guide step 3
Step 3.
Leikkaa 10 x 14,5cm ja 1.5 x 10cm kokoiset palat glitterpaperista menua varten. Leikkaa vielä 9.3 x 13.8cm kokoinen pala mustasta kiiltopaperista. Tulosta teksti valkoiseen paperiin (huomaathan jättää valkoiseen paperiin tarpeeksi tilaa mustalle glitterpaperisuikaleelle), leikkaa siitä hieman pienempi kuin musta kiiltävä paperi. Kiinnitä kaksipuoleisella teipillä.
Guide step 4
Step 4.
Tulosta nimi valkoiseen paperiin, leikkaa se oikean kokoiseksi ja kiinnitä paikkakorttiin. Kiinnitä paikkakorttiin myös glitterpaperisuikale. Käytä kiinnittämiseen kaksipuoleista teippiä. Lisää koristeeksi akryylitimantti.
Template
Attached file: Lataa täältä

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen