Nuotiolla paistetut ruukkuleivät

Tuotenro: v13429

Tämä pieni leipä on leivottu punaiseen terrakottakukkaruukkuun. Ruukku on vuorattu leivinpaperilla ja kantena on alumiinifoliota. Ruukku on asetettu nuotion hiillokseen.

Lisää toivelistaan
Valitse tuotteet idealle

* Pakolliset kentät

Oma räätälöintisi
Askarteluidea
Nuotiolla paistetut ruukkuleivät
Nuotiolla paistetut ruukkuleivät

Varastossa 

23,96 €

Yhteenveto
    Askarteluidea
    Näin sen teet
    Guide step %d
    1
    Luonnon ymmärtämisen kyky: Tiesitkö, että lapsen luonnon ymmärtämisen kyky paranee kun hän tuntee taikinan tai saven lämmön.
    Guide step %d
    Valmistusaineet
    50 g hiivaa, 5 kuppia vettä, 2 tl suolaa, 2 tl sokeria, 1/2 kuppia rypsiöljyä, 600 g vehnäjauhoja, 200 g durumvehnäjauhoja. (Katso kuvasta valmiin leivän koko - tämä taikina riittää 15 ruukkuleipään)
    Guide step %d
    1.
    Kaada vesi isoon kulhoon ja sekoita joukkoon hiiva. Lisää sokeri, suola ja rypsiöljy. Sekoita joukkoon vehnäjauhot vähän kerrallaan. Vaivaa taikinaa kunnes se ei enää tartu käsiin ja välineisiin. Peitä taikina pyyheliinalla. Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa tunnin.
    Guide step %d
    2.
    Vuoraa 15 ruukkua 20 x 20 cm kokoisilla leivinpaperipaloilla. Täytä ruukut puolilleen taikinalla. Tee alumiinifoliosta kansi jokaiseen ruukkuun. Huom! Voit peittää ruukun pohjassa olevan reiän alumiinifoliopallolla.
    Guide step %d
    3.
    Aseta ruukut nuotion hiillokseen ja paista n. 10-15 minuuttia.
    Takaisin
    Olen ostoksilla kuin
    Jatka nimellä guest
    Etusi kirjautuessa

    ✔ Henkilökohtainen toivelistasi

    ✔ Näet tilaushistoriasi

    ✔ Helppo maksaminen
    Etusi kirjautuessa

    ✔️ Erikoishintasi

    ✔️ Erityiset B2B-tuotteet

    ✔️ B2B-markkinointimaailma
    Etusi kirjautuessa

    ✔ Sisältöä juuri sinulle

    ✔ Erikoishintasi
    Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi