Nuotiolla paistetut ruukkuleivät

SKU
v13429

Tämä pieni leipä on leivottu punaiseen terrakottakukkaruukkuun. Ruukku on vuorattu leivinpaperilla ja kantena on alumiinifoliota. Ruukku on asetettu nuotion hiillokseen.

Valitse idean tuotteet

* Pakolliset kentät

Samlet pris for valgte produkter
Your Customization
Nuotiolla paistetut ruukkuleivät
Nuotiolla paistetut ruukkuleivät

Varastossa 

29,95 €

Yhteenveto
    Näin sen teet
    Guide step %d
    1
    Luonnon ymmärtämisen kyky: Tiesitkö, että lapsen luonnon ymmärtämisen kyky paranee kun hän tuntee taikinan tai saven lämmön.
    Guide step %d
    Valmistusaineet
    50 g hiivaa, 5 kuppia vettä, 2 tl suolaa, 2 tl sokeria, 1/2 kuppia rypsiöljyä, 600 g vehnäjauhoja, 200 g durumvehnäjauhoja. (Katso kuvasta valmiin leivän koko - tämä taikina riittää 15 ruukkuleipään)
    Guide step %d
    1.
    Kaada vesi isoon kulhoon ja sekoita joukkoon hiiva. Lisää sokeri, suola ja rypsiöljy. Sekoita joukkoon vehnäjauhot vähän kerrallaan. Vaivaa taikinaa kunnes se ei enää tartu käsiin ja välineisiin. Peitä taikina pyyheliinalla. Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa tunnin.
    Guide step %d
    2.
    Vuoraa 15 ruukkua 20 x 20 cm kokoisilla leivinpaperipaloilla. Täytä ruukut puolilleen taikinalla. Tee alumiinifoliosta kansi jokaiseen ruukkuun. Huom! Voit peittää ruukun pohjassa olevan reiän alumiinifoliopallolla.
    Guide step %d
    3.
    Aseta ruukut nuotion hiillokseen ja paista n. 10-15 minuuttia.
    Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi