Parafiinipöytäkynttilät

SKU#:
v13102

Parafiinipöytäkynttilät

SKU#:
v13102

Nämä kynttilät valettiin sulatuskattilassa sulatetusta parafiinista. Sulaneeseen massaan lisättiin kynttiläväriä ja massa kaadettiin kynttilämuottiin, johon ensin laitettiin sydänlanka valmiiksi.

Valitse tuotteet idealle

* Pakolliset kentät

Yhteishinta valituille tuotteille
Oma räätälöintisi
Luova idea
Parafiinipöytäkynttilät
Parafiinipöytäkynttilät

Varastossa 

7,91 €

Yhteenveto
  Luova idea
  Näin sen teet
  Guide step %d
  1.
  Työnnä sydänlanka muotin pohjassa olevasta reiästä kukkalangalla: sido se sydänlankaan ja vie lanka reiän läpi. Tee lankaan umpisolmu ja tuki reikä tarramassalla tai vaikka purukumilla, jotta sula kynttilämassa ei valu reiästä.
  Guide step %d
  2.
  Lanka pysyy valettaessa suorana, kun sidot sen toisen pään kynttiläneulaan tms. ja asetat neulan muotin päälle poikittain.
  Guide step %d
  3.
  Sulata parafiini/kynttilämassa sulatuskattilassa tai vesihauteessa. Kun massan lämpötila on 70-80°C, lisää värirakeet, n. 2 g / 2 kg parafiinia. Katso ohjeet pakkauksesta.
  Guide step %d
  4.
  Kaada sula massa varovasti muottiin. Massa kutistuu jäähtyessään, joten kaada n. tunnin kuluttua muottiin lisää. Jatka näin kunnes muotti on täynnä.
  Guide step %d
  5.
  Anna massan jähmettyä kokonaan ennen kuin poistat kynttilän muotista. Jos kynttilä on jumissa, laita muotti pariksi tunniksi jääkaappiin tai pakastimeen.
  Guide step %d
  VINKKI 1
  Korkealla lämpötilalla saat sileän ja kiiltävän kynttilän, matalalla lämmöllä rustiikkisen. Voit määritellä kynttilän korkeuden itse - tietysti muotista riippuen.
  Guide step %d
  VINKKI 2
  Voit lisätä 1% Vybar-vahaa värjäämättömään kynttilämassaan. Tällöin kynttilästä tulee maitomaisen valkoinen ja jähmettynyt kynttilä lähtee paremmin pois muotista.
  Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi