Parafiinipöytäkynttilät

Parafiinipöytäkynttilät

Inspiraatio: 13102

Mistä: 2,95 €

Mihin: 547,56 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 2,95 €

Mihin: 547,56 €

Nämä kynttilät valettiin sulatuskattilassa sulatetusta parafiinista. Sulaneeseen massaan lisättiin kynttiläväriä ja massa kaadettiin kynttilämuottiin, johon ensin laitettiin sydänlanka valmiiksi.

Näytä kaikki
...
Tähän ideaan tarvitset:
Muovailu ja valaminen Itsetehdyt kynttilät
Kuinka sen teet
Guide step 1
1.
Työnnä sydänlanka muotin pohjassa olevasta reiästä kukkalangalla: sido se sydänlankaan ja vie lanka reiän läpi. Tee lankaan umpisolmu ja tuki reikä tarramassalla tai vaikka purukumilla, jotta sula kynttilämassa ei valu reiästä.
Guide step 2
2.
Lanka pysyy valettaessa suorana, kun sidot sen toisen pään kynttiläneulaan tms. ja asetat neulan muotin päälle poikittain.
Guide step 3
3.
Sulata parafiini/kynttilämassa sulatuskattilassa tai vesihauteessa. Kun massan lämpötila on 70-80°C, lisää värirakeet, n. 2 g / 2 kg parafiinia. Katso ohjeet pakkauksesta.
Guide step 4
4.
Kaada sula massa varovasti muottiin. Massa kutistuu jäähtyessään, joten kaada n. tunnin kuluttua muottiin lisää. Jatka näin kunnes muotti on täynnä.
Guide step 5
5.
Anna massan jähmettyä kokonaan ennen kuin poistat kynttilän muotista. Jos kynttilä on jumissa, laita muotti pariksi tunniksi jääkaappiin tai pakastimeen.
Guide step 6
VINKKI 1
Korkealla lämpötilalla saat sileän ja kiiltävän kynttilän, matalalla lämmöllä rustiikkisen. Voit määritellä kynttilän korkeuden itse - tietysti muotista riippuen.
Guide step 7
VINKKI 2
Voit lisätä 1% Vybar-vahaa värjäämättömään kynttilämassaan. Tällöin kynttilästä tulee maitomaisen valkoinen ja jähmettynyt kynttilä lähtee paremmin pois muotista.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen