Pöytäkoristeet bamburenkaasta ja kuivatuista kukista

SKU
v15894

Tee pöytäkoristeita bamburenkaista koristelemalla niitä sisalilla, kuivatuilla kukilla ja puisella kyltillä, johon on tehty tekstiä siirtotarroilla. Kiinnitä rengas puiseen jalustaan.

Valitse idean tuotteet

* Pakolliset kentät

Samlet pris for valgte produkter
Your Customization
Pöytäkoristeet bamburenkaasta ja kuivatuista kukista
Pöytäkoristeet bamburenkaasta ja kuivatuista kukista

Varastossa 

2,29 €

Yhteenveto
  Näin sen teet
  Guide step %d
  1
  Kiedo sisalia 1/3 bamburenkaan ympärille. Kiinnitä päistä liimapistoolilla.
  Guide step %d
  2
  Liimaa kuivattuja kukkia sisalin päälle liimapistoolilla. Aloita keskeltä suurilla kukilla ja järjestä kukat siten, että ne pienenevät reunoihin päin molemmille puolille. Järjestä kukat väreittäin saadaksesi harmoonisen lopputuloksen. Liimaa puutikku puiseen jalustaan. Liimaa sisalia ja kuivattuja kukkia myös jalustaan.
  Guide step %d
  3
  Leikkaa puinen vaneri 3cm leveäksi suikaleeksi askarteluveitsellä.
  Guide step %d
  4
  Laita siirtotarroja, joissa on kirjaimia puisen vanerin päälle. Mittaa 0,5cm alareunasta. Laita viivoitin 0,5cm kohdalle avuksi. Leikkaa haluamasi kirjaimet, poista suojakalvo takaa ja laita kirjaimet viivoitinta pitkin. Hiero kirjaimet vaneriin paketin mukana tulevalla puutikulla.
  Guide step %d
  5
  Laita bamburengas vanerin päälle ja mittaa vaneri oikean kokoiseksi lyijykynän avulla kuten kuvassa. Varmista, että teksti menee renkaan keskelle. Leikkaa vaneri saksilla ja liimaa se renkaan päälle.
  Guide step %d
  6
  Liimaa valmis koristeltu bamburengas jalustan keppiin, joko bamburenkaan ylä- tai alapuolelta. Tue bamburengasta niin kauan, kuin liima on kuivunut. Lisää pala sisalia ja kukka piilottamaan liimatippa.
  Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi