Projektoritaidetta

SKU#:
v12271

Projektoritaidetta

SKU#:
v12271

Tämä jännittävä maalaus on tehty valokuvasta, joka on siirretty taulupohjaan projektorilla. Ensin kuva on käsitelty "Google Picasa" tietokoneohjelmassa. Kuvaan on käytetty myös tusseja ja Plus Color värejä.

Valitse tuotteet idealle

* Pakolliset kentät

Yhteishinta valituille tuotteille
Oma räätälöintisi
Luova idea
Projektoritaidetta
Projektoritaidetta

Varastossa 

3,39 €

Yhteenveto
  Luova idea
  Näin sen teet
  Guide step %d
  1.
  Lataa Google Picasa. Editoi kuva Microsoft Office Picture Managerissa. Tavalliset kuvat voi skannata ja tallentaa tietokoneelle jpg tiedostona. 1. Aloita muuttamalla kuva musta/valkoiseksi / Start by changing the photo into black/white 2. Muokkaa kokoa riippuen valokuvan laadusta - pienennä 20-50% /Adapt the size depending on the quality of the photo – reduce by 20 to 50%. 3. Säädä kirkkautta ja kontrastia / Adjust the brightness and the contrast.
  Guide step %d
  2.
  Avaa Picasa copy valokuvassa/Open Picasa copy in the photo: 1. Voit terävöittää kuvaa valitsemalla "Sharpens"/You may make the photo sharper in “Sharpens” 2. Avaa/Open "Edit in Picnik" 3. Rajaa/Crop in “Effect” 4. Avaa/Open “Sandbox effects” 5. Valitse/Select “Adjustable threshold”, säädä kuvaa/adjust the photo. 6. Voit lopettaa kohdassa/You may finish using the adjustment “Hardlight” Tallenna valokuva Picasassa ja tulosta/Save the finished photo in Picasa and print it out.
  Guide step %d
  3.
  Maalaa koko taulupohja valkoiseksi ja anna kuivua. Heijasta kuva projektorilla taulupohjalle ja siirrä se canvasille tussilla tai lyijykynällä. Piirrä ensin ääriviivat tussilla.
  Guide step %d
  4.
  Maalaa sitten loput siveltimellä ja Plus Colorilla. Ole erityisen huolellinen silmien, suun ja nenän kohdalla. Voit maalata osan kuvasta kontrastiksi eri värillä. Viimeistele vähintään kahdella kerroksella mattaa akryylilakkaa. Ensimmäisen kerroksen tulee olla täysin kuiva ennen toisen kerroksen lisäämistä.
  Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi