Punainen maasavi

1 Pkk, 10 kg
#789625
#789625
0% of 100
0
1
19,51 €
Lisää toivelistaan
Varastossa 
Toimitusaika on n. 3-5 työpäivää
Vaihda tyyppi +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Saat 25% alennusta kaikista tuotteista*

Käytä koodia: 251625

*Voimassa 15.04.2024-18.04.2024 | Koodi on voimassa, kun tuotteiden arvo ylittää 30 euroa. | Alennuskoodi koskee vain harrastetuotteita, ei jo alennettuja tuotteita, Cricut-tuotteita eikä lahjakortteja | Vain kuluttaja-asiakkaille. | Katso muut tarjousehdot kohdasta ehdot ja rajoitukset.

Ihanan punaisesta maasavesta voit muovailla hauskoja, omituisia ja kauniita esineitä. Polta keramiikkauunissa enintään 1 000 °C ja koristele lasitteella.

Savi tuo mieleen ihanat lapsuusmuistot kuvaamataidon tunneilta, mutta se voi olla myös erityistä puuhaa aikuisille – omin käsin askartelu voi rauhoittaa ja antaa aikaa mietiskelylle ja luovuudelle. Savi tulee suoraan luonnosta, ja sen voi polttaa helposti keramiikkauunissa enintään 1 000 asteessa. Muista säilyttää savea ilmatiiviissä astiassa.

Monet yhdistävät saven joulukoristeisiin ja adventtikynttilöihin, mutta meidän savemme on valmis luovaan huviin ympäri vuoden – koska savi sopii jokaiseen vuodenaikaan!.

  • Muotoile ja koristele hedelmäkulho, joka saa omenat ja appelsiinit näyttämään taideteoksilta
  • Aseta pienet, lasitetut savihahmot riviin ja anna niiden toivottaa vieraat tervetulleiksi, kun he astuvat sisään luovaan kotiisi
  • Anna lasten saada savea kynsiensä alle ja katso, millaisia mielikuvitushahmoja he saavat aikaan
.

Savi ei ole vain lapsille. Itsekovettuva savi, muovailuvaha, kevyt savi ja koristesavi ovat myös aikuisten mieleen. Voit tuntea stressiä lievittävää rauhaa, kun muovailet jotain käsilläsi – ja luovista käsitöistä nauttiminen lisääntyy luonnostaan, kun pääset kokeilemaan savea. Voit muovailla mitä haluat ja saada paljon savea kynsiesi alle samalla, kun luot hauskoja ja kauniita savesta tehtyjä esineitä – ja sisälläsi oleva pieni keraamikko tulee lopulta esiin! Tämä näkyy selvästi perheen aamiaispöydässä, jossa puuroa nautitaan kotitekoisista kulhoista ja aamukahvia juodaan kotitekoisista savimukeista.

Lisätietoja
Tuote#:789625
Yksikköpkk
EAN5712854625999
Jälleenmyyntimäärä 1 pkk
Sisältömäärä 10 kg
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi