Punavalkoista lahjapaketointia

#v14556

Nämä lahjat on paketoitu punavalkoisiin lahjapapereihin ja koristeltu erilaisilla saman sävyisillä koristeteipeillä, lahjanauhoilla, koristenauhoilla, punotuilla tähdillä ja pakettietiketeillä. Kaikki tuotteet on Vivi Gade-design sarjasta.

Valitse tuotteet idealle

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Kokonaishinta
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Paketoi lahjat kaksipuoleisella lahjapaperilla. Koristele leveällä suikaleella samaa paperia, mutta käännä se toisinpäin, jotta toinen kuvio tulee esille. Kiedo koristenauhaa lahjan ympärille. Koristele rusetilla ja kiinnitä pakettietiketti.
Guide step %d
2   Paketoi lahja. Koristele kimaltavalla ja lakkapintaisella paperisuikaleella pitkittäin ja poikittain. Kiinnitä kaksipuoleisella teipillä. Kiinnitä tähti(jonka ulospäin tulevat sakarat on koottu vain toiselta puolelta) liimatäplillä. (Katso punontaohjeet paperisuikalepaketin takaa kohdista 1-16).
Guide step %d
3   Paketoi lahja. Koristele leveällä silkkipaperisuikaleella ja kapealla suikaleella samaa lahjapaperia (mutta toinen kuvio ulospäin). Lisää koristeeksi kuviolävistäjällä tehtyjä kuvioita. Leikkaa kuviot irti pakettietiketistä ja kiinnitä pakettietiketti koristenauhalla.
Guide step %d
4   Paketoi lahja. Koristele lahjanauhalla ja paperisuikaleilla pitkittäin ja poikittain. Kiinnitä kaksipuoleisella teipillä. Lisää kuution muotoinen tähti liimatäplällä (katso tähden kokoamisohjeet nettisivuiltamme ideasta numero 14216). Poista tähden keskiosa toiselta puolelta askarteluveitsellä. Tämä helpottaa tähden kiinnittämistä ja pysymistä paketin päällä.
Guide step %d
5   Paketoi lahja. Lisää kuvioteippiä ja ohutta kultanyöriä lahjan ympärille. Lisää pala kuvioteippiä kultanyörin ympärille ja leikkaa siihen V:n muotoinen pää. Koristele punotulla tähdellä (joka on koottu ilman ulkonevia sakaroita). Katso punontaohjeet paperisuikalepaketin päältä kohdista 1-12.
Guide step %d
6   Paketoi lahja. Lisää lakkapintainen paperisuikale "vyöksi" ja kiinnitä kaksipuoleisella teipillä. Tee kuviolävistäjällä kuvioita pakettietikettiin ja kiinnitä etiketti lahjaan koristenauhalla. Liimaa lävistetyt kuviot paketin päälle.
Guide step %d
7   Paketoi lahja. Lisää lakkapintainen paperisuikale lahjan ympärille ja kiinnitä kaksipuoleisella teipillä. Lisää lakkapintainen paperisuikaletähti liimatäplällä. Tähden ulkonevat sakarat on tehty vain toiselle puolelle. Katso punontaohjeet paperisuikalepaketin takaa kohdista 1-16.
Guide step %d
8   Paketoi lahja. Laita lahjan ympärille koristenauhaa ja viimeistele rusetilla.
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi