Punottu seinäkoriste Manga XL-langasta

Punottu seinäkoriste Manga XL-langasta

Inspiraatio: 14879

Mistä: 1,50 €

Mihin: 447,11 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,50 €

Mihin: 447,11 €

Tämä 15x18cm kokoinen seinäkoriste on punottu paksusta ja ekstra-paksusta akryylilangasta. Se on kiinnitetty keppiin ja lisätty tupsuja.
Näytä kaikki
...
Tähän ideaan tarvitset:
Lasten askartelu Luova loma lasten kanssa
Kuinka sen teet
Guide step 1
Step 1.
Kieritä loimilanka neljä kertaa kehyksen ensimmäisen lohkon ympärille. Näin saat langan turvallisesti pysymään paikoillaan. Halvempana vaihtoehtona voit käyttää merseroitua puuvillalankaa.
Guide step 2
Step 2.
Pujota loimilankaa edestakaisin kehyksen lohkojen välillä. Lopeta kierittämällä loimilanka neljä kertaa viimeisen lohkon ympäri.
Guide step 3
Step 3.
Aloita punominen loimilangan pujottelun aloittamisen vastakkaiselta puolelta. Kun vaihdat langan väriä, aloita ja lopeta keskeltä ja puno sivulle päin. Näin vältät sen, ettei langan päät tule reunoihin. Kieritä lankaa kun vaihdat väriä.
Guide step 4
Step 4.
Puno ylos ja alas, edes ja takaisin. Käytä punontasukkulaa tai neulaa- käytä myös sormia silloin, kun punot erittäin paksua Manga-lankaa. Jatka kehyksen yläosaan asti.
Guide step 5
Step 5.
Alareuna: Poista kudottu kuvio lohkoista.
Guide step 6
Step 6.
Paina punontaa reunoja kohti (painaen lankaa täyttämään lenkit) ja toista toisessa päässä. Tee solmut loimilangan päihin.
Guide step 7
Step 7.
Tee tupsut loimilangan lenkkeihin.
Guide step 8
Step 8.
Päättele langat kuvan takapuolelle.
Guide step 9
Step 9.
Viimeistele sitomalla punottu kuva keppiin tai oksaan loimilangan avulla (tai puuvillalangalla). Käytä loimilangan lenkkejä apuna kun kiinnität kuvion tikkuun.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen