Punotut linnut Maxi akryylilangasta

SKU
v15301

Puno lintuparvi maxi Fantasia-akryylilangasta ja liimaa huopasilmät, nokka ja siivet. Linnut on helppo punoa pahvista tehtyyn kehykseen, johon on kiedottu nyöriä ympärille.

Valitse idean tuotteet

* Pakolliset kentät

Samlet pris for valgte produkter
Your Customization
Punotut linnut Maxi akryylilangasta
Punotut linnut Maxi akryylilangasta

Varastossa 

5,95 €

Yhteenveto
  Näin sen teet
  Guide step %d
  1
  Leikkaa 14 x 18 cm kokoinen pahvin pala esim. pahvilaatikosta. Leikkaa urat ylös ja alas 1cm etäisyydelle toisistaan. Kiedo loimilangat (ohutta puuvillanyöriä) uria pitkin, esimerkiksi 13 loimilankaa edestä ja takaa, kuten kuvassa. Kiedo ylimääräinen loimilanka ensimmäiseen ja viimeiseen uraan pitääksesi kierteet kireänä.
  Guide step %d
  2
  Puno maxi akryylilankaa loimilangan yli ja ali ristipistoneulalla. Voit joko päätellä kaikki päät taakse tai tehdä solmut sivuille, kun vaihdat väriä.
  Guide step %d
  3
  Leikkaa loimilangan silmukat keskeltä. Solmi ne pareittain yhteen pienillä solmuilla ylhäältä ja alhaalta estääksesi punotun osan purkautumisen.
  Guide step %d
  4
  Kokoa kaikki yläosan loimilangat yhteen ja tee solmu. Kokoa loimilangat alhaalta kahteen nippuun ja solmi niput erikseen yhteen linnun jaloiksi.
  Guide step %d
  5
  Leikkaa silmät, nokka ja siivet askarteluhuovasta ja liimaa ne kiinni tekstiililiimalla. Työnnä tikku alaosan loimilankojen läpi oksaksi, johon lintu on laskeutunut.
  Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi