Ravistuskortti käsintehdystä paperista

SKU#:
v15593

Ravistuskortti käsintehdystä paperista

SKU#:
v15593

Tee oma onnittelukortti ruusukuviolla, joka on koristeltu käsintehdyllä paperilla, kimalteilla ja leimatulla tekstillä sekä tee kirjekuori käsintehdystä paperista.

Valitse tuotteet idealle

* Pakolliset kentät

Oma räätälöintisi
Luova idea
Ravistuskortti käsintehdystä paperista
Ravistuskortti käsintehdystä paperista

Varastossa 

2,00 €

Yhteenveto
  Luova idea
  Näin sen teet
  Guide step %d
  1
  Leikkaa pala valkoisesta kartongista ja käsintehdystä paperista. Tee paloista saman kokoiset, mutta leikkaa ne 7 mm pienemmäksi kuin mitä varsinainen korttipohja on. Kiinnitä palat yhteen kaksipuoleisella teipillä. Kartongin tarkoitus on vahvistaa käsintehtyä paperia.
  Guide step %d
  2
  Leikkaa sydän kuvioleikkurilla. Käytä leikkaamiseen neljänneksi suurinta kuvioterää. Kokoa seuraavalla tavalla: "Cutting Mat" leikkuulevy alimmaiseksi, kartonki/paperi, kuvioterä leikkuu puoli alaspäin ja päällimmäiseksi "Platform" leikkuualusta. Pystyt säätelemään puristusta koneen sivusta.
  Guide step %d
  3
  Aseta leikattu kartonginpala kortin etuosaan ja merkitse kynällä pieniä pisteitä siihen kohtaan kartonkia, johon haluat sydämen tulevan.
  Guide step %d
  4
  Leikkaa palat 3D kohoteipistä ja kiinnitä ne leikatun sydänkartongin taakse reunoja pitkin. Leikkaa voimakalvosta sydäntä isompi nelikulmainen pala. Kiinnitä se kartongin taakse kaksipuoleisella teipillä.
  Guide step %d
  5
  Leikkaa sydämenmuotoinen kehys 3D kohotarrasta kuvioleikkurilla asettamalla kolmanneksi suurin terä neljänneksi suurimman sisään. Kiinnitä kuvioterät toisiinsa teipin avulla, etteivät ne liu'u paikaltaan.
  Guide step %d
  6
  Kiinnitä 3D kohotarrasta tehty sydänkehys keskelle onnittelukorttia. Varmista, että kehys on kohdistettu aikaisempien merkkien mukaan. Ripottele kimalletta ja paljetteja kehyksen sisälle.
  Guide step %d
  7
  Poista suojateippi sydänkehyksestä ja kartongin takana olevasta kaksipuoleisesta teipistä. Aseta kartonki onnittelukortin päälle. Nyt kimalle ja paljetit on suljettu voimakalvon taakse.
  Guide step %d
  8
  Kiinnitä valitsemasi silikonileimasin akryylipalikkaan. Taputa leimasintyynyä leimasimelle kunnes koko teksti on musteen peitossa.
  Guide step %d
  9
  Leimaa teksti heti kartonkiin ja leikkaa irti.
  Guide step %d
  10
  Kiinnitä leikattu teksti kortin etuosaan 3D -tarratyynyillä.
  Guide step %d
  11
  Tee kirjekuori käsintehdystä paperista nuuttausalustan avulla. Tarkista nuuttausalustasta mittataulukko ja valitse kortin ja kirjekuoren koko. Tässä ideassa meillä on 21 x 21 cm kokoinen paperi. Aseta paperi mittataulukon vasemmalla puolella olevaa uraa pitkin kohtaan 8.8. Nuuttaa ura vinottain. Toista toisella puolella.
  Guide step %d
  12
  Anna yhden uran seurata kohtaa "Score Guide" ja nuuttaa kaksi viimeistä sivua.
  Guide step %d
  13
  Leikkaa lovet kohtiin, jossa urat ylittävät toisensa, joko saksilla tai mukana tulevalla lävistäjällä. Lävistä lävistäjällä myös kulmat.
  Guide step %d
  14
  Voit kiinnittää "postimerkit" kirjekuoreen, jos et aio lähettää sitä postitse. Jos paperi on pehmeää, käytä kaksipuoleista teippiä liiman sijaan.
  Mene myös tutkimaan
  Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi