Roikkuva joulukranssi kynttiläpidikkeillä, bonsailangalla ja nahkapaperikoristeilla

#v15445

Tee oma roikkuva joulukranssi metallirenkaasta, joka on täytetty viherkasveilla, muovimarjoilla ja nahkapaperista tehdyillä lehdillä. Tee kynttiläpidikkeet bonsailangasta, joka on kiedottu LED-kynttilöiden ympärille. Nahkapaperista tehdyt koristeet on lisätty lopuksi kranssiin.

Valitse tuotteet idealle

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Kokonaishinta
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Leikkaa neljä 50cm mittaista palaa bonsailankaa ja kiedo ne LED-kynttilöiden ympärille. Jos haluat mielummin käyttää vahakynttilää, kiedo bonsailanka metallisen kynttilänpidikkeen ympärille.
Guide step %d
2   Laita kaikki neljä LED-kynttilää (ja kynttiläpidikkeet) metallirenkaaseen siten, että joka kulmassa on kynttilä. Liimaa ne paikoilleen liimapistoolilla ja varmista, että kynttilät ovat suorassa. Kiedo neljä 85cm mittaista palaa nahkanyöriä metallirenkaaseen ripustamista varten. Kokoa nyörit solmulle ylhäältä.
Guide step %d
3   Leikkaa 8-10 kullanväristä nahkapaperilehteä; 7cm pitkiä ja max. 2cm leveitä. Leikkaa kuvioleikkurilla kaksi "Merry Christmas"- koristetta kullan värisestä nahkapaperista- leikkaa toinen niin, että kullan värinen puoli on ylöspäin ja toinen niin,että kullan värinen puoli on alaspäin. Liimaa kaksi leikattua koristetta yhteen (ruskeat puolet vastakkain) siten, että kullan värinen puoli on ylöspäin.
Guide step %d
4   Täytä metallirengas viherkasveilla. Tässä kuvassa olemme käyttäneet männyn oksia. Liimaa kullanvärisiä muovimarjoja ja nahkapaperilehtiä viherkasvien sekaan. Ripusta "Merry Christmas"- koriste kranssin alle kullanvärisellä nyörillä.
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi