Vivi Gade

Vivi Gade – hienostunut, skandinaavinen design

Tutustu Vivi Gaden laajaan valikoimaan: kuviopapereihin, paperikoristeisiin, korttitarvikkeisiin ja lahjapaketoinnin tuotteisiin. Vivi Gade design -sarja sarja sisältää skandinaavista designia, mikä on saanut inspiraationsa ympäri maailmaa ja satujen ihmeellisestä maailmasta.

 Vivi Gade sisältää kolme laajaa kokoelmaa

  • Punainen valikoima on nostalginen ja kodikas”hygge”. Jos rakastat perinteistä joulua, silloin punainen valikoima on ehdottomasti sinulle.
  • Musta valikoima sopii sinulle, jos rakastat klassista musta-valko -tyyliä sisältäen hienovaraisen harmaan sävyjä ja ripauksen sinisiä yksityiskohtia.
  • Vaalea valikoima on kuin romanssi; hienoa pitsiä, valkoisen, kullan ja roosan tyylikästä harmoniaa.  Sarja on täydellinen vaalean ja romanttisen tunnelman luomiseen.

 

Valitse suosikksi Vivi Gade -valikoimasta

Kaikki tuotteet ovat laadukkaita ja niitä voi yhdistää keskenään, jolloin lopputulos on entistä yksilöllisempi ja tyylikkäämpi.  Voit myös halutessasi sekoittaa eri sarjoja ristiin. Katso kaikki Vivi Gade -tuotteet täältä.

 

Paljon ideoita Vivi Gadesta

Inspiroidu laajasta Vivi Gade -malliston ideoista korttiaskartelussa, lahjapaketoinnissa ja paperikoristeiden valmistuksessa. Suunnittele ja toteuta omat  kauniit kortit, jotka sopivat lahjapaketointiin. Nauti paperikoristeiden tekemisestä yhdessä perheen ja ystävien kanssa.  Kaikista kolmesta kategoriasta löydät hyviä vinkkejä, ohjeita ja ideoita: