Sienitalo

Sienitalo

Inspiraatio: V90003

Mistä: 1,50 €

Mihin: 508,21 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Loppu varastosta

Mistä: 1,50 €

Mihin: 508,21 €

Tee lasipurkin ympärille upea keijutalo helmi- ja silkkimassojen avulla. Koristele ihanilla miniatyyriesineillä. Purkin sisään voi laittaa led-tuikun tuomaan tunnelmaa.
Kuinka sen teet
Guide step 1
Step 1.
Päällystä lasipurkki valkoisella helmimassalla. Jätä tyhjää tilaa ovelle ja ikkunalle. Tee ruskeasta silkkimassasta ovi ja ikkunan karmit. Halutessasi voit tehdä ovenkahvan puunapista. Päällystä purkin kansi punaisella silkkimassalla. Laita styrox-muna kannen päälle ennen kuin päällystät sen niin massaa kuluu vähemmän. Tarkista, että saat purkin kannen kiinni. Koristele sienen hattuosa silkkimassasta tehdyillä valkoisilla pilkuilla. Kiinnitä katolle koristeeksi lintu.
Guide step 2
Step 2.
Päällystä kehys vihreällä ja ruskealla helmimassalla. Painele ruskeaan helmimassaan pieniä puukiekkoja kuvan mukaisesti. Paina päällystetty lasipurkki kiinni alustaan. Voit laittaa koristeeksi pieniä työkaluja, kastelukannun, muovikasveja tai sitten voit valmistaa omia kasveja vihreästä silkkimassasta. Lasipurkin sisään voi laittaa led-tuikun tuomaan tunnelmaa.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen