Gentle Gold -Hääsarja IDEA16002

Tulosta tervetuloa-teksti valkokullanväriselle helmäispaperille. Kehystä se kullanvärisellä paperilla ja kiinnitä korttipohjan kanteen. Kortin sisäpuolelle voit tulostaa tärkeää hääinfoa mm. ajo-ohjeet hääpaikalle. Leikkaa kimallepaperista 4 cm leveä panta ja kiinnitä se kortin ympärille. Voimateippi sopii hyvin hieman liukkaan kimallepaperin kiinnittämiseen. Tulosta hääparin nimet valkokullanväriselle helmäispaperille. Kehystä kullanvärisellä paperilla ja kiinnitä korttipohjan kanteen, kimallepaperista tehtyyn pantaan. Koristele kiinnittämällä pieni kimallepaperista leikattu sydän.

1

Kirjekuoresta saat myös upean kiinnittämällä kirjekuoren sisälle kimallepaperia. Piirrä kirjekuoren avulla kaava kimallepaperiin. Paperileikkurin avulla saat siistiä ja ammattimaista jälkeä. Kulmaleikkurin avulla saat leikattua siistejä pyöreitä kulmia. Kiinnitä kimallepaperi kirjekuoren sisään kaksipuolisen voimateipin avulla.

2

Paikkakortit on valmistettu valkokullanvärisestä helmiäiskartongista. Tulosta tai tekstaa nimet. Koristele paikkakortti kimalleteipin ja pikkuisen kimallepaperista leikatun sydämen avulla.

3

Hääkarkeiksi sopivat kauniisiin luonnonvalkoisiin organzapusseihin sujautetut Sinellin herkulliset suklaasydämet. Solmi pussit rusetilla ja koristele upeilla satiiniruusuilla. Kiinnitä ruusut paikoilleen liimapisteiden avulla.