Tietoa meistä

90-luvun lopussa syntyi Arja Varikselle ajatus lahjatavaraliikkeestä, johon yhdistyisi paperitarvikkeiden myyntiä ja kuvioleikkurin, Sinelli 2015Ellisonin myyntiä ja vuokrausta asiakkaiden käyttöön. Ensimmäisiksi liikepaikoiksi valikoituivat myymälät Helsingin keskustasta, Simonkadun ja Yrjönkadun kulmasta ja Vantaan Martinlaaksosta, josta käsin tehtiin myös tukkukauppaa. Vuodet vierivät ja valikoima alkoi painottua selkeämmin paperi- ja askartelutarvikkeisiin ja myymäläpaikat ja henkilöstön määrä lisääntyivät. Tänä päivänä Sinellillä on 9 askartelutarvikeliikettä, verkkokauppa sekä tukkumyynti, ja tästä kaikesta toiminnasta huolehtii yli 80 askartelualan ammattilaista eri puolilla Suomea. Olemme kaikki ylpeitä Sinellistä ja teemme kovasti töitä joka päivä sen eteen, että olemme parempia. Sitä mukaa kun Sinelli on kasvanut, tavoitteemmekin ovat kasvaneet. Perusajatus on kuitenkin ollut koko ajan sama: olla alallaan paras – sekä asiakkaiden, että työntekijöidemme mielestä. Tuotevalikoimamme käsittää yli 10.000 tuotenimikettä, - uusia tuotteita etsimme ja lisäämme valikoimiimme koko ajan lisää. Haluamme kehittää ja ylläpitää luovuutta ja olla muistuttamassa kädentaitojen merkityksestä. Yrityksen slogan on tästä esimerkkinä; Sinulle, joka teet itse! Käsintehty, persoonallinen kädenjälki kuuluu näkyä ja luoda sitä yksilöllisyyttä ja ainutlaatuisuutta, joka on arvokasta ihan kaikenikäisille, lapsista vanhuksiin.

Asiakaspalvelu on meille kunnia-asia. Toivomme, että jokainen asiakas kokee Sinelli-vierailullaan ystävällistä ja inspiroivaa palvelua joka viimeistään saa meissä kaikissa olevan luovuuden siemenen kukkimaan. Haluamme opastaa ja tutustuttaa asiakkaitamme askartelun maailmaan, joka on täynnä mahdollisuuksia! Vain mielikuvitus asettaa rajat!  

Henkilökuntamme on alansa parasta. Innostus ja luovuus tarttuvat ja meille on ensisijaisen tärkeää, että työntekijämme viihtyvät työssään ja ympäristössään luovien tuotteiden keskellä ja haluavat jakaa innostusta asiakkaillemme.

Meille on myös tärkeää kantaa sosiaalinen vastuumme. Työllistämme ja haluamme auttaa ihmisiä, joilla on ollut vaikeuksia syystä tai toisesta saada jalansijaa työelämässä. Ympäristöasiat ovat meille myös lähellä sydäntä. Pyrimme uudelleenkäyttämään kaikki toiminnastamme syntyvät pakkausmateriaalit ja käytössämme on mm. Uusiolämpö, eli Vantaan toimitilojemme lämmitys tuotetaan 100% uusiutuvalla energialla.

Tervetuloa Sinelliin, lupaamme että asiakkaillemme on tarjolla elämys, joka jättää jäljen; halun tehdä ja toteuttaa jotain itse, uniikkia ja persoonallista. Jotkut kutsuvat sitä askarteluksi, me kutsumme sitä intohimoksi!

Ystävällisin terveisin,

Jarkko Mutta

Toimitusjohtaja

 

Takaisin yhteystietoihin