Osallistu Sinellin kesäarvontaan, jaossa on kolme Helkama JOPO-polkupyörää!

Kerro nimesi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite, niin olet mukanana arvonnassa.

Osallistu tästä. Tai lähetä tiedot sähköpostilla osoitteeseen: kilpailu@sinelli.fi

Osallistumisaikaa on 31.7.2017 saakka.

__________________________________________________________________________________________________________

Säännöt:
Arvonnan järjestäjä: Sinelli Oy, Martinkyläntie 63, 01720 VANTAA.

Arvontaan voi osallistua 15.6 – 31.7.2017 välisenä aikana osoitteessa www.sinelli.fi  Sinelli-myymälöissä sekä Facebookissa. Arvontaan osallistutaan täyttämällä pyydetyt tiedot arvontalomakkeeseen ja toimimalla FB:ssa noston ohjeiden mukaan. Palkintojen arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole Sinelli Oy:n työntekijöillä. Palkinnot arvotaan myymälä-, netti- ja FB-vastausten kesken 3.8.2017 mennessä. Palkinnot toimitetaan voittajan ilmoittamaan Suomen osoitteeseen. Arvotaan osallistuneiden kesken arvotaan kolme (3) Helkama Jopo polkupyörää (arvo ’a 350€).

Sinelli Oy ottaa yhteyttä palkinnon voittajaan. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta tai palkintoa ei kahden (2) viikon aikana kohtuullisin toimenpitein taikka muusta kuin arvonnan järjestäjistä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, ei järjestäjillä ole velvollisuutta toimittaa palkintoa voittajalle, vaan se voidaan arpoa uudestaan. 
Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

Sinelli Oy:n vastuu rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen euromääräiseen arvoon. Sinelli Oy ei vastaa mahdollisista osallistumiseen liittyvistä teknisistä ongelmista eikä virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä. Sinelli Oy vastaa palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sinelli Oy pidättää oikeuden muutoksiin. Voittajien nimet julkaistaan Sinelli Oy:n sähköisissä kanavissa.