Paverpol lyijynharmaa 1000g

Tuotenumero
231005
Saatavuus
23,60€

Paverpol on kovetusaine, joka on täysin vaaraton ihmisille, eläimille ja luonnolle. Soveltuu kaikkien mahdollisten materiaalien, esim. kankaiden, papereiden, nahan, lasikuidun, massojen ja saven kovettamiseen kivikovaksi.

Paverpol tarttuu puuhun, keramikkaan, betoniin, kiveen ja lasiin. Väritön Paverpol kuivuu täysin kirkkaaksi, värilliset/kuviolliset tekstiilit säilyttävät alkuperäiset värinsä ja muotonsa. Pavercolor värijauheilla voi muuttaa väriä.

Paverpol liuosta on myös harmaan, pronssin ja mustan värisinä. Työvälineet ja kädet pestään lämpimällä vedellä.

HUOM! Paverpol liuos ei kestä pakkasta, mutta kovetuttuaan ja sekoitettuna Paverplastiin kestää kovatkin pakkaset. Valmistetut pihakoristeet voi siis jättää talveksi ulos niiden siitä kärsimättä.

VINKKI; Näin teet Paverpol tekstiiliveistoksen; Tee alumiinilangasta ihmisvartalon runko. Leikkaa 2 palaa pehmeää alumiinilankaa saman mittaisiksi pätkiksi ja 1 hieman lyhyempi pätkä. Tee pitkistä kädet, jalat ja vartalo, lyhyestä pää.

Kädet kiedotaan pään alapuolelle ja vartalo sidotaan keskeltä tiukaksi teipin avulla. Päällystä runko alumiinifoliolla ja kiinnitä maalarinteipillä. Sekoita Pavercolor-värijauhe pieneen tilkkaan vettä, lisää se Paverpol liuokseen.

Voit käyttää Paverpolia myös sellaisenaan, ilman värijauhetta. Taivuttele hahmo haluamaasi asentoon. Leikkaa kangas suikaleiksi/paloiksi, kasta liuokseen, purista ylimääräinen liuos pois ja asettele pala veistokseesi.

Kun teos on kuvunut, se voidaan patinoida metalliväreillä. Anna veistoksen kuivua 2 päivää ennenkuin siirrät sen puutarhaan.