Big Shot Plus white/grey
Big Shot Plus leikkuri uusi

Tuotenumero
660020
Saatavuus
179,00€

Sizzix Big Shot Plus-kuvioleikkuri

Uusi Big Shot-leikkuri, entistä monipuolisempana Plus-versiona nyt varastossa! Tällä leikkurilla pystyt leikkaamaan ja kohokuvioimaan myös A4-kokoisia arkkeja! Big Shot-leikkureiden uusi väri on tyylikkään harmaan ja valkoisen väriyhdistelmä.

Big Shot Plus-leikkurilla käytettäväksi sopivat kaikki aikaisemmin markkinoille tulleet Sizzix-stanssit, pienimmistä suurimpiin 21 cm leveisiin sekä kohokuviointitaskut (myös XCut-brändin terät ja taskut).

Tällä leikkurilla saat leikattua helposti kauniit kuviot ja kohokuvioitua mitä koristeellisimpia pintoja helposti, ilman tietokone-ohjelmia ja -yhteyksiä. Käännät vain koneen tukevaa kahvaa ja rullaat "voileivän":

": leikkuulevyt, kuviostanssi ja materiaali (paperi, kartonki, kankaat, huopa jne) laitteen läpi. Suunnittele ja toteuta omat persoonalliset kortit, kutsut, skräppisivut, koristeet kotiin,

tilkkutyöhön tarvitsemasi muotoon leikatut tilkut, applikointikuviot lasten vaatteisiin jne.jne, - yksinkertaisella kahvan pyöräytyksellä sormiesi ulottuvilla on ammattilaistasoiset luomukset!

Big Shot on pääsylippusi Sizzix-stanssien ja -kohokuviointitaskujen maailmaan: saatavilla on satoja kuviomalleja inspiroimaan luovuuttasi. Big Shot-leikkurin kanssa voit hyödyntää lähes kaikkien

Sinellillä on suorana valmistajan maahantuojana hyvä Sizzixin takuu valmistusvirheiden varalta jopa 3 vuotta