Tarjotin neljällä kynttilällä ja maalatuilla lasi- ja terracottakoristeilla

Tarjotin neljällä kynttilällä ja maalatuilla lasi- ja terracottakoristeilla

Inspiraatio: 14785

Mistä: 2,95 €

Mihin: 458,34 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 2,95 €

Mihin: 458,34 €

Tämä tarjotin on maalattu Chalky Vintage-Look maalilla. Sen jälkeen tarjottimeen on lisätty kynttilät, aitoja kuusenoksia ja joulukoristeita. Terracottaiset koristeet on maalattu Art Metal-maalilla. Lasipallot on koristeltu sisältäpäin kimalteella ja erikoisliimalla.
Guide step 1
Step 1.
Maalaa tarjotin Chalky Vintage-Look maalilla. Halutessasi voit laimentaa maalia vedellä, jos haluat puun syiden kuultavan maalin läpi.
Guide step 2
Step 2.
Tuputa Art metal-maalia terracottakoristeiden päälle. Anna kuivua. Vinkki 1: Jos haluat kontrastia väreihin, voit käyttää kahta eri väriä. Anna kuivua jokaisen värikerroksen välillä. Vinkki 2: Voit halutessasi sirotella kimalletta märän maalin päälle.
Guide step 3
Step 3.
Irrota lasipallon metallinen ripustin. Täytä pallo erikoisliimalla pipetin avulla. Ravista palloa, jotta liima levittyy joka paikkaan ja kaada ylimääräinen liima takaisin pulloon. Kaada kimalletta reiästä paperista tehdyn suppilon avulla. Ravista uudelleen ja kiinnitä metalliripustin takaisin.
Guide step 4
Step 4.
Laita kynttilät suuren pullonkorkin päälle, joka on kiinnitetty tarjottimeen sinitarralla. Koristele tarjotin kuusenoksilla ja lamettalla. Lisää koristeet.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen