Ennakkoale kesään

Ennakkoale kesään

Alennus jopa 60%*

*Voimassa niin kauan kun tavaraa riittää tai 22.05.2022 saakka. | Tarjous koskee vain tuotteita tällä sivulla | Tarjousta koskevat normaalit toimitusehdot | Vain kuluttaja-asiakkaille. | Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Jos rakastat hyviä tarjouksia ja luovia kesäaktiviteetteja, ihastut varmasti meidän ennakkokesän alennusmyyntiimme! Alennusmyynti juhlistaa kesän lähestymistä tarjoamalla runsaasti tarjouksia harrastusvälineistä. Täältä löydät alennettuja tuotteita sekä suuriin että pieniin luovisiin projekteihin. Tartu tilaisuuteen ja päivitä harrastusvälineesi hyvissä ajoin, jotta olet valmis kesän saapumiseen. Koska alennusmyynti tapahtuu verkossa, voit nauttia eduista ympäri vuorokauden. Tee ostoksesi heti ja valmistaudu luovaan kesään täynnä perheen iloa ja hemmottelua.

 

Valmistaudu luovaan kesään

Tervetuloa suureen Pre-Summer Saleen osoitteessa sinelli.fi – kesäluovuuden ja edullisten harrastusvälineiden ehdoton paikka! Tällä sivulla juhlimme kesän lähestymistä mahtavilla tarjouksilla laajasta valikoimasta harrastustuotteita. Tuotteita, jotka sopivat loistavasti sekä suuriin että pieniin kesäprojekteihin – ja jotka soveltuvat sekä lapsille että aikuisille. Olemme koonneet kaiken yhdelle sivulle, jotta löydät helposti parhaat alennukset ja hinnat. Joten jos rakastat säästää rahaa, olet saapunut oikeaan paikkaan.

Joten kiirehdi hankkimaan suosikkituotteesi ennen kuin kesä alkaa! Aletarjousten avulla voit varmistaa itsellesi kausituotteet ennen huippusesonkia. Tämä on täydellistä sinulle, joka haluaa valmistautua ajoissa. Kun olet askeleen edellä, voit hyödyntää parhaiten kesän tapahtumia, lomia tai aktiviteetteja. Shoppaile heti ja valmistaudu kesään täynnä luovuutta.

 

Hyviä alennuksia luovista harrastusvälineistä

Pre-Summer Sale on eksklusiivinen mahdollisuus päivittää harrastuskokoelmaasi rikkoutumatta budjetistasi. Olitpa kokenut tee-se-itse-mestari tai vasta-alkaja, meillä on täydelliset harrastusvälineet sinulle. Sakset, maalit, liimat ja helmet – laaja valikoimamme kattaa kaikki luovat tarpeesi. Joten kiirehdi selaamaan valikoimaamme ja täytä ostoskori suosikeillasi ennen kuin ne loppuvat. Tarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan.

 

Mikä tekee Pre-Summer Salestamme erityisen?

On useita syitä rakastaa pre-summer saleamme, ja alla on parhaat syyt, jotta voit saada käsityksen:

Auki 24/7

Tiedämme, että sinulla on kiire, joten miksi et shoppaisi verkossa? Pre-Summer Saleemme avulla voit ostaa milloin tahansa päivästä riippumatta siitä, missä olet. Myynti tapahtuu vain verkossa ja on siten saatavilla 24/7.

Budjettiystävällinen

Edulliset harrastusvälineet antavat sinulle mahdollisuuden tutkia luovia kiinnostuksenkohteitasi ylittämättä budjettiasi. Voit kokeilla uusia tekniikoita, materiaaleja ja projekteja ilman huolta korkeista kustannuksista.

Vältä loppuunmyynti

Suositut harrastusvälineet voivat loppua nopeasti, erityisesti ennen suuria lomakausia kesällä. Ostamalla harrastusvälineitä aikaisin varmistat, että saat haluamasi tuotteet ja vältät pettymyksen loppuunmyydyistä tuotteista.

Innoittavia aktiviteetteja

Luovat projektimme ovat loistava tapa pysyä kiireisenä ja innostuneena loman aikana. Voit löytää uusia taitoja, löytää iloa luomisprosessista ja tuottaa ainutlaatuisia käsintehtyjä esineitä.

Perheaktiviteetit

Edullisten harrastusvälineiden avulla voit osallistaa koko perheen hauskojen, luovien aktiviteettien pariin. Se on mahtava tapa vahvistaa siteitä ja luoda muistoja yhdessä.

Mahdollisuus hemmotteluun

Alennetut hinnat antavat sinulle myös mahdollisuuden luovaan hemmotteluun. Voit hemmotella itseäsi harrastusvälineillä, joita et ehkä normaalisti ostaisi täysihintaisina.

 

Mikä on pre-summer sale?

Pre-summer sale tapahtuu juuri ennen kesäkauden alkua. Tämä tyyppinen alennusmyynti sisältää yleensä tuotteita, jotka ovat relevantteja kesäkuukausille, kesä-, heinä- ja elokuulle. Esimerkiksi pre-summer-aleemme on täynnä harrastusvälineitä, jotka sopivat täydellisesti kesän luoviin projekteihin. Tavoitteena on tarjota asiakkaillemme ylimääräistä luovuutta rahoilleen. Siksi tarjoamme hyviä alennuksia tuotteille, jotka voivat olla erityisen suosittuja tai kysyttyjä kesäkuukausina. Se voi olla liimaa ja maalia lasten krea-projekteihin – ja aikuisten tee-se-itse-projekteihin voi kuulua esimerkiksi lankaa, tussia ja koruhelmia.

 

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi