Tarroilla ja nauhoilla koristellut lahjapaketit

SKU#:
v14555

Tarroilla ja nauhoilla koristellut lahjapaketit

SKU#:
v14555

Nämä lahjapaketit on paketoitu punavalkoisilla lahjapapereilla ja koristeltu erilaisilla kuvioteipeillä, nauhoilla, helmenpuolikkailla, tarroilla ja kartonkietiketillä. Kaikki tuotteet on Vivi Gade-design sarjasta Copenhagen.

Valitse tuotteet idealle

* Pakolliset kentät

Yhteishinta valituille tuotteille
Luova idea
Näin sen teet
Guide step %d
1
Paketoi lahja. Kiedo kuusi kappaletta ohutta kultanyöriä lahjan ympärille. Levitä lankoja toisesta päästä ja kiinnitä teipillä. Kiinnitä toiseen päähän lankoja tähti liimatäplillä. Koristele helmenpuolikkailla ja tarralla.
Guide step %d
2
Paketoi lahja lahjapaperiin, joka on kuvioitu molemmin puolin. Kiinnitä samasta paperista tehty leveä nauha. Kiedo paketin ympärille muutama kerta paperiniiniä. Kiinnitä tähti liimatäplillä ja koristele helmenpuolikkailla ja tarralla.
Guide step %d
3
Paketoi lahja lahjapaperiin, joka on kuvioitu molemmin puolin. Kiinnitä leveä nauha paketin ympärille, sekä pieni paperimpyrä. Tee isompi ympyrä, pitkästä paperinpalasta ja työnnä se pienemmän läpi.
Guide step %d
4
Paketoi lahja. Koristele lahja koristeteipillä ja paperiniinillä. Kiinnitä kaksi kuvioteippi paketin ympärille ja kaksi palaa paperiniiniä, toiseen suuntaan paketin ympärille. Kiinnitä nauha paikoilleen tarralla.
Guide step %d
5
Paketoi lahja ja koristele kahdella kuvioteipillä ja helmenpuolikkailla.
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi