Tarroilla ja nauhoilla koristellut lahjapaketit

Tarroilla ja nauhoilla koristellut lahjapaketit

Inspiraatio: 14555

Mistä: 1,95 €

Mihin: 143,85 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,95 €

Mihin: 143,85 €

Nämä lahjapaketit on paketoitu punavalkoisilla lahjapapereilla ja koristeltu erilaisilla kuvioteipeillä, nauhoilla, helmenpuolikkailla, tarroilla ja kartonkietiketillä. Kaikki tuotteet on Vivi Gade-design sarjasta Copenhagen.
Guide step 1
A
Paketoi lahja. Kiedo kuusi kappaletta ohutta kultanyöriä lahjan ympärille. Levitä lankoja toisesta päästä ja kiinnitä teipillä. Kiinnitä toiseen päähän lankoja tähti liimatäplillä. Koristele helmenpuolikkailla ja tarralla.
Guide step 2
B
Paketoi lahja lahjapaperiin, joka on kuvioitu molemmin puolin. Kiinnitä samasta paperista tehty leveä nauha. Kiedo paketin ympärille muutama kerta paperiniiniä. Kiinnitä tähti liimatäplillä ja koristele helmenpuolikkailla ja tarralla.
Guide step 3
C
Paketoi lahja lahjapaperiin, joka on kuvioitu molemmin puolin. Kiinnitä leveä nauha paketin ympärille, sekä pieni paperimpyrä. Tee isompi ympyrä, pitkästä paperinpalasta ja työnnä se pienemmän läpi.
Guide step 4
D
Paketoi lahja. Koristele lahja koristeteipillä ja paperiniinillä. Kiinnitä kaksi kuvioteippi paketin ympärille ja kaksi palaa paperiniiniä, toiseen suuntaan paketin ympärille. Kiinnitä nauha paikoilleen tarralla.
Guide step 5
E
Paketoi lahja ja koristele kahdella kuvioteipillä ja helmenpuolikkailla.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen