Säästä jopa 80% tämän kesän alessa. Katso tarjoukset omaan ja lasten tekemiseen täältä.

Tee luontokirja

SKU
v15823

Tee luontokirja

SKU
v15823

Tee luontokirjaan muistiinpanoja samalla kun tutkit luontoa. Kirjaan voit kerätä kaikkea luonnossa kokemisia asioita. Ota suurennuslasi ja muistikirja mukaan luontoon, rannalle tai puutarhaan. Voit piirtää hyönteisiä ja kukkia, joita näet matkan varrelle, laita kukat jotka haluat pitää prässin alle ja kirjoita tai piirrä mitä olet kokenut. Luonnontutkijan laukku sisältää kaiken mitä tarvitset luonnon tutkimiseen.

Valitse idean tuotteet

* Pakolliset kentät

Samlet pris for valgte produkter
Oma räätälöintisi
Idea
Tee luontokirja
Tee luontokirja

Varastossa 

5,95 €

Yhteenveto
  Creative idea
  Näin sen teet
  Guide step %d
  1
  Lähde kävelylle luontoon.
  Guide step %d
  2
  Ota esiin suurennuslasi ja tutustu lähemmin luontoon.
  Guide step %d
  3
  Käytä salkun mukana tulevia havainnesivuja ja merkitse niihin mitä olet luonnossa nähnyt. Voit myös piirtää ja tehdä listan asioista joita haluat löytyy ja piirtää pienen ympyrä kuvan viereen. Laita ympyrään merkki, kun ole nähnyt etsimäsi asian.
  Guide step %d
  4
  Piirrä mitä näet, esimerkiksi hyönteisiä, kukkia, lehtiä, kotiloita tai muita luontokappaleita. Luonnosta löytyy paljon kauniita asioita. Salkku sisältää myös muistikirjan sivuja, jotka opettavat sinua - vaihe- vaiheelta - kuinka saat piirrettyä hyönteisiä tai kukkia.
  Guide step %d
  5
  Säästä löytämiäsi kukkia ja laita ne prässin alle. Laita kukat kirjan sisälle ja kiinnitä pakkauksen mukana tulevat kuminauhan kirjan ympärille. Jotta kukat kuivuvat kokonaan, tulisi niiden olla sivujen välissä noin 14 päivää. Kuivumisaikaan vaikuttaa kukan, lehden tai varren kosteus.. Miksi et kokeilisi?
  Guide step %d
  6
  Koristele salkun mukana tulevia esipainettuja sivja. Joistain kuvista puuttuu yksityiskohta ja voit koristella ne prässätyillä kukilla.
  Guide step %d
  7
  Viimeistele muut sivut lisäämällä niihin puuttuvia yksityiskohtia. Voit käyttää yksityiskohtien tekoon pakkauksen mukana tulevia värikyniä.
  Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi