Tee oma mallisi linolevylle

Tee oma mallisi linolevylle

Inspiration: 15686

Mistä: 3,70 €

Mihin: 202,67 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 3,70 €

Mihin: 202,67 €

Suunnittele oma malli linolevylle. Peitä linolevy mustalla linovärillä ja siirrä malli riisipaperijäljitelmälle käyttämällä apuna linotelaa.
Video
Guide step 1
Step 1.
Piirrä valitsemasi malli linolevylle lyijykynällä. Kaiverra linolevy kuvioiden ympäriltä, jolloin kuviot nouset levystä. Voit myös tulostaa mallin, joka on saatavilla erillisenä PDF-tiedostona tässä ideassa.
Guide step 2
Step 2.
Kaada linoväriä maalitarjottimen toiseen päähän. Ole varovainen, ettet kaada liikaa. Rullaa linotelaa edestakaisin, kunnes linoväri on jakautunut tasaisesti.
Guide step 3
Step 3.
Peitä kaiverrettu linolevy linovärillä telan avulla. Aloita ja lopeta aina levyn päistä. Rullaa telaa edestakaisin, kunnes väri on peittänyt koko levyn tasaisesti.
Guide step 4
Step 4.
Aseta pala riisipaperijäljitelmää varovasti linolevyn päälle. Aseta paksu kartongin pala (tai vastaava) päällimmäiseksi. Rullaa puhdasta linotelaa kartongin päällä edestakaisin. Paina kevyesti.
Guide step 5
Step 5.
Poista suojana ollut kartonki. Vedä riisipaperijäljitelmä varovasti linolevystä ja anna kuivua. Kun lopetat linolevyn käytön, huuhtele se haalealla vedellä.
Template
Attached file: Lataa täältä

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen