Decoupage lasille

Decoupage lasille

Inspiraatio: 15091

Mistä: 4,30 €

Mihin: 181,66 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 4,30 €

Mihin: 181,66 €

Lasituotteet ovat ihanteellisia koristeltavaksi paperilla. Valitse, esimerkiksi, läpinäkyviä papereita (lautasliinat, silkkipaperit ja decoupagepaperit). Suosittelemme lasille ja posliinille tarkoitettua decoupagelakkaa, joka voidaan uunikiinnityksen jälkeen puhdistaa kostealla liinalla.
Näytä kaikki
...
Tähän ideaan tarvitset:
Koristelu Decoupage tekniikoita Lasin ja posliinin koristelu
Kuinka sen teet
Guide step 1
Step 1.
Decoupage läpinäkyvällä paperilla: Revi paperia pieniksi pitkulaisiksi paloiksi ( tee paljon valmiiksi ennen decoupagen aloittamista). Levitä decoupagelakkaa siveltimellä. Kiinnitä pala paperia decoupagelakan päälle. Tasoita siveltimellä keskeltä ulospäin välttääksesi ilmakuplat ja rypyt. Toista ja anna kuivua.
Guide step 2
Step 2.
Kiinnitä lasi uunissa (älä käytä kiertoilmauunia) 160 asteessa 30 minuuttia. Decoupagelakka lasille ja posliinille toimii liimana ja tiivistää paperin. Uunikiinnityksen jälkeen lasia voi pyyhkiä kostealla liinalla.
Guide step 3
Another variant
Kuvioiduilla läpinäkyvillä decoupagepapereilla on mahdollista yhdistää revityt ja leikatut paperit jännittävällä tavalla. Huom!: lautasliinasta käytetään vain päällimmäinen kerros decoupagen kanssa.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen