Decoupagella koristeltu paperimassahevonen

Decoupagella koristeltu paperimassahevonen

Inspiraatio: 15059

Mistä: 2,95 €

Mihin: 368,52 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 2,95 €

Mihin: 368,52 €

Paperimassatuotteet sopivat erityisen hyvin koristeltavaksi paperilla. Valittavanasi on läpinäkyvä paperi (servietit, silkkipaperi ja decoupage-paperi) tai peittävä paperi (kiiltopaperi, lahjapaperi jne.). Suosittelemme liimaksi decoupage-lakkaa.
Guide step 1
Step 1.
Decoupage peittävällä paperilla: Paperimassatuotetta ei tarvitse maalata ennen decoupagen aloittamista (ellet halua päällystä vain puolet hevosesta decoupagepaperilla). Levitä siveltimellä läpikuultava decoupagelakka (pieni alue kerralla). Kiinnitä pieniä leikattuja, esimerkiksi kiiltopaperin paloja decoupagelakan päälle. Tasoita siveltimella ja poista ilmakuplat. Sivele viimeiseksi kerros decoupagelakkaa.
Guide step 2
Step 2.
Decoupage läpikuultavalla paperilla: Suosittelemme maalaamaan ruskean paperimassatuotteen valkoisella askartelumaalilla ennen pällystämistä, jotta paperin väri tulee paremmin esille. Maalaa hevonen valkoisella Plus Color- askartelumaalilla ja anna kuivua.
Guide step 3
Step 3.
Liimaa läpikuultavasti paperista leikattuja paloja maalatulle pinnan decoupagelakam avulla. Samalla tekniikalla kuin peittävät paperit. HUOM: Jos päällystät tuotteet servetillä, niin käytä ainostaan servetin päällimäinen kerros. Anna kuivua.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen