Kohokuviointi tekniikka posliinille

Kohokuviointi tekniikka posliinille

Inspiraatio: 15081

Mistä: 1,95 €

Mihin: 134,47 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 1,95 €

Mihin: 134,47 €

3D- kuvioiden tekeminen posliiniin on helppoa 'Structure Designer' relief maalilla. Kuvion piirtämisen jälkeen on kuvion päältä maalattu lasi- ja posliinimaalilla. Ideassa käytetty maali täytyy kiinnittää uunissa, jotta tuote voidaan pestä astianpesukoneessa.
Guide step 1
Step 1.
Pyyhi posliinituote niin, että se on rasvaton, puhdas ja kuiva. Piirrä suoraan posliiniin 'Structure Designer'- maalilla. Anna kuivua kokonaan.
Guide step 2
Step 2.
Jos haluat posliinimaalin reunoista suorat, kiinnitä maalarinteippi siihen kohtaan mihin haluat rajan tehdä. Silota teippi sormella, jotta se on tiukasti kiinni posliinissa.
Guide step 3
Step 3.
Maalaa Kreul lasi- ja posliinimaalilla. Käytä maalaamiseen hyvää, tukeva ja pehmeää sivellintä. Poista maalarinteippi ennen maalin kuivumista ja anna kuivua noin 4 tuntia. Irrotta reunan epätasaisuudet kynnellä.
Guide step 4
Step 4.
Uuni kiinnitys: Laita koristeltu tuote kylmään kotiuuniin. Käännä uuni 160°C ja kiinnitä väri uunissa 90 minuuttia. Anna tuotteen jäähtyä uunin sisällä noin 45 minuuttia.
Guide step 5
Step 5.
Nämä kolme posliinimukia on maalattu Kreul- maalilla (matta peittävä, kiiltävä peittävä ja kiiltävä läpikuultava) ja ne voidaan pestä astianpesukoneessa, uuni kiinnityksen jälkeen.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen