Piirtäminen lasille

Piirtäminen lasille

Inspiraatio: 15095

Mistä: 3,70 €

Mihin: 263,23 €

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen

Saatavuus: Varastossa

Mistä: 3,70 €

Mihin: 263,23 €

Lasia on helppo koristella tusseilla. Valittavanasi on monen tyyppisiä lasi- ja posliinitusseja: huopakärkisiä tai pumppukärkisiä tusseja, sekä läpinäkyviä, peittäviä ja kimaltavia. Kaikki lasi- ja posliinitussimme vaativat uunnikiinnityksen, jotta ne kestävät kevyttä konepesua.
Kuinka sen teet
Guide step 1
Step 1.
Pyyhi lasipinta, jotte pinta on puhdas, rasvaton ja kuiva ennen koristelua. Lasi- ja posliinitusseilla tuot ilmettä lasituotteeseen ja kynän pumppukärki estää maalia valumasta (esimerkiksi kaarevissa pinnoista). Anna kuivua
Guide step 2
Step 2.
Koristele lasi- ja posliinitusseilla. Tässä ideassa olemme käyttäneet peittäviä pumppukärkisiä tusseja. Anna kuivua vähintään 4 tuntia.
Guide step 3
Step 3.
Kiinnitä koristelu lasituotteeseen uunissa. Kiinnitysaika riippuu valitsemastasi tussista - katso seuraavat kohdat.
Guide step 4
Step 4.
Kimalle pumppukärkisen lasi- ja posliinitussin kiinnitäminen: Aseta tuote kylmään uuniin. Laita lämpötilaksi 160°C:seen (ei kiertoilmauuniin). Kiinnitä 30 minuutin ajan.
Guide step 5
Step 5.
Huopakärkisen lasi- ja posliinitussin kiinnittäminen: Laita 160°C asteiseen esilämmitettyyn uuniin (ei kiertoilmauuniin) ja kiinnitä 90 minuutin ajan.
Guide step 6
Step 6.
Pumppukärkisen lasi- ja posliinitussin kiinnittäminen: Aseta tuote kylmään uuniin. Laita lämpötila 160°C:seen (ei kiertoilmauuniin). Kiinnitä 30 minuutin ajan.

Osta Ideasta käytettyjä tuotteita

Hinta yhteensä: 0,00 €

Verollinen