Viikonloppuetu: Nyt saat 25% alennuksen laajasta puuvillalankojen valikoimastamme. Löydät alennuskoodin täältä

Tontun oveksi tehty rakennettava talo

SKU#:
v15729

Tontun oveksi tehty rakennettava talo

SKU#:
v15729

Koristele kodikas rakennettava talo tontun oveksi joulukuussa. Maalaa puiset osat Plus Color-askartelumaalilla ja koristele 3D lumimassalla. Tee vihreästä askartelupunoksesta köynnös ja tee lisää yksityiskohtia muilla koristetuotteilla.

Valitse tuotteet idealle

* Pakolliset kentät

Yhteishinta valituille tuotteille
Oma räätälöintisi
Luova idea
Tontun oveksi tehty rakennettava talo
Tontun oveksi tehty rakennettava talo

Varastossa 

2,60 €

Yhteenveto
  Luova idea
  Näin sen teet
  Guide step %d
  1
  Maalaa puiset osat Plus Color-askartelumaalilla. Tässä olemme maalanneet portaat ja katon ulko-osat harmaalla askartelumaalilla ja julkisivun punaisella askartelumaalilla. Maalaa koko sisäosa valkoisella askartelumaalilla. Voit levittää kaksi kerrosta punaista maalia. Muista maalata myös reunat.
  Guide step %d
  2
  Maalaa ikkunan ja oven reunat valkoisella Plus Color-tussilla. Kokoa talo kun maali on kuivunut.
  Guide step %d
  3
  Viimeistele kohdat, jotka tarvitsevat vielä maalausta kun talo on koottu.
  Guide step %d
  4
  Käytä 3D lumimassaa tehden lumiefektiä talon katolle ja ikkunoihin.
  Guide step %d
  5
  Tee vihreästä askartelupunoksesta köynnös. Leikkaa 9cm pitkä pätkä ovikranssia varten ja käytä 1½ vihreää askartelupunosta köynnökseen, joka menee talon kattoa pitkin. Koristele molemmat 3D lumimassalla ja kokoa liimapistoolilla. Tee adventtikranssi yhdestä vihreästä askartelupunoksesta, joka on kieputettu itsensä ympärille useaan kertaan.
  Guide step %d
  6
  Solmi neljä narua adventtikranssiin ja kokoa päät solmulle ripustamista varten kuten kuvassa. Liimaa neljä pientä rusettia kranssiin. Leikkaa neljä n. 2.5cm mittaista esimaalattua tulitikkua siten, että toiset päät ovat terävät. Liimaa ne kranssiin kynttilöiksi liimapistoolilla. Liimaa kranssi katolle narujen solmusta. Liimaa pieniä metallisia lumihiutaleita ikkunoihin.
  Guide step %d
  7
  Maalaa pieniä puukoristeita valkoisella ja punaisella Plus Color-tusseilla, jotka sopivat erinomaisesti pienien yksityiskohtien maalaamiseen.
  Guide step %d
  8
  Koristele 10cm kokoinen joulukuusi. Voit poistaa sen jalustastaan ja liimata joulukuusen LED-valon jalustan päälle. Kiedo LED-valot joulukuusen ympärille. Kiinnitä kullanvärisiä helmiä ja pieniä rusetteja joulukuuseen liimapistoolilla.
  Guide step %d
  9
  Tässä kuva, miltä talon sisällä näyttää.
  Mene myös tutkimaan
  Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi