Löydä uusi harrastus

Haaveiletko uuden askartelutaidon oppimisesta? Uusien aloittelijan askartelusetti avulla on uuden, mielenkiintoisen ja tällä hetkellä trendikkään harrastuksen aloittaminen on helpompaa kuin koskaan. Opettele punomaan, kirjailemaan, tekemään helmikoruja tai jotain aivan muuta. Saat kuvitetut ohjeet opetusvideoineen, jotka auttavat sinua tekniikoiden oppimisessa. Sen lisäksi, että tulet taitavammaksi valitsemassasi käsityössä, saat myös huomiota herättävän seinäkoristeen, kauniin printin tai kauniin rannekorun, joka on valmis käyttöön. Kun olet valmis, voit käyttää meiltä oppimiasi tekniikoita tai tutustua uuteen tekniikkaan. Inspiroivia aloittelijan askartelusetti ovat muun muassa korusetit, brodeeraussetit, vesivärit, virkkaus- ja neulontasetit.

Autamme sinua joka vaiheessa

Aloittelijan Askartelusetti sisältää kaiken, mitä tarvitset uuteen harrastukseesi.

Skannaa QR-koodi ja löydät videoita, jotka ohjaavat asiakkaita ja opettavat heille erilaisia tekniikoita.

Paljon tekniikoita


Jos haluat oppia uusia tekniikoita uuteen harrastukseesi, tutustu luovien tekniikoiden universumiimme. Siellä voit oppia myös muita tekniikoita – sukella universumiin ja opettele uusi harrastus.

  • Kategoriat
  • Suodattimet
  • Järjestä

Löydä uusi harrastuksesi

Voi tuntua pelottavalta aloittaa aivan uusi harrastus – ensin on löydettävä oikeat materiaalit ja sitten tarvitaan rohkeutta päästäkseen alkuun – mutta se on helpompaa kuin luuletkaan. Aloitussettiemme avulla voit aloittaa uuden harrastuksen ilman paniikkia – vaikka olisit vasta-alkaja. Ne sisältävät kaiken tarvittavan, jotta pääset alkuun – yksityiskohtaisesta oppaasta aina oikeisiin materiaaleihin. Toisin sanoen saat kaiken tarvitsemasi yhdessä laatikossa, mikä helpottaa aloittelijan työtä uudessa askartelussa.

Olemme koonneet tälle sivulle kaikki aloituspakkauksemme, joten sinulla on aina nopea ja helppo yleiskuva – löydät askartelupakkauksia virkailuun, crêpe-kukkien tekemiseen, korujen valmistukseen ja paljon muuta.

Lue lisää askartelupakkauksista alta.

 

QR-koodi, video-opas ja huolellisesti valitut materiaalit

Kaikilla aloituspakkauksillamme on oma QR-koodinsa. Skannaamalla koodin pääset suoraan oppimisympäristöömme. Täältä löydät yksityiskohtaiset videot, jotka opastavat sinua kulloisenkin käsityötaidon läpi – opit eri tekniikat, kun teet omaa työtäsi. Jos pakkaus on antanut sinulle makua askarteluun ja haluat syventyä syvemmin, voit aina hyödyntää oppimiasi tekniikoita.

Kattavan oppaan lisäksi aloituspakkauksemme sisältävät kaikki tarvittavat materiaalit. Materiaalit on poimittu käsin ja valittuun käsityötaitoon sopiviksi – olipa kyse sitten neulomisesta, kirjailusta, vesiväristä tai paperista. Ja kun materiaalia ei tarvitse etsiä itse, uuteen harrastukseen voi tarttua paljon nopeammin. 

 

Askartelusarjat aloittelijoille

Meillä on paljon erilaisia askartelupakkauksia, jotka sopivat täydellisesti aloittelijoille – ne sisältävät kaikki tarvitsemasi QR-koodit, oppaat ja materiaalit. Voit lukea niistä lisää täältä:

 

  • Koruaskartelusetit

Oletko ihastunut suosittuun helmikorutrendiin? Kokeile myös askarrella itse helppokäyttöisiä askartelupakkauksiamme: raikkaita värikoruja tai klassisia helmiä. Molemmat setit opettavat sinulle erilaisia jännittäviä korunvalmistustekniikoita. Kun olet valmis, saat korurasiaasi hienoimmat helmikorut, kuten kaulakorut, rannekorut, korvakorut ja sormukset. Skannaa rasian QR-koodi ja aloita koruseikkailusi heti.

 

  • Macramé-aloituspakkaukset

Unelmoitko, että täyttäisit tyhjät valkoiset seinät kotitekoisilla koristeilla? Silloin aloituspakkaus Macramé sopii juuri sinulle. Opit jaloa macramé-taidetta ja kuinka teet näistä solmimistekniikoista oman unisiepparisi. Kun skannaat pakkauksen QR-koodin, saat yksityiskohtaisen ohjeen tästä suositusta, iäkkäästä käsityötaidosta.

 

  • Vesivärien askartelutarvikkeet

Pidätkö pehmeistä siveltimen vedoista ja värikkäistä ilmeistä? Siinä tapauksessa aloitussarjamme vesiväri sopii sinulle täydellisesti. Opit oppimaan vesiväritekniikat – ja jälkeenpäin voit kehystää oman luomuksesi ja asettaa sen kuvaseinälle. Skannaa mukana toimitettu QR-koodi ja anna vesiväriseikkailun alkaa.

 

  • Aloituspakkaukset Crêpe Flowers

Pidätkö värikkäistä kukista pöydällä tai ikkunalaudalla? Kokeile aloituspakkausta Crêpe Paper. Opit tekemään kauniita ikuisia kukkia, joita ei tarvitse kastella, lannoittaa tai hoitaa. Skannaa vain pakkauksen QR-koodi, niin voit alkaa valmistaa näitä suosittuja kukkia, jotka eivät haalistu koskaan.

 

  • Askartelusarjat kudontatöihin

Rakastatko kudottuja käsitöitä? Kudonta-alustamme avulla opit helposti tekemään omia koristeita. Tässä artikkelissa perehdytään kudontatekniikoihin - ja päädytään seinän kauneimpaan ripustukseen. Kun skannaat pakkauksen QR-koodin, sinut ohjataan välittömästi ikiomaan punontaseikkailuusi.

 

  • Askartelutarvikkeet paperiaskarteluun

Harkitsetko oman paperin tekemistä? Paperisten askartelutarvikkeiden aloituspakkaus sisältää kaiken tarvittavan. Tämän pakkauksen tarvikkeilla opit tekemään kotitekoista paperia, jossa on upeita tehosteita – ja paperia voi käyttää korttien, kirjoitustarvikkeiden tai paperikoristeiden tekemiseen. Skannaa pakkauksen QR-koodi ja tutustu kattavaan oppaaseemme, jossa käydään läpi kaikki tekniikat, joita tarvitset oman kotitekoisen paperin tekemiseen.

 

  • Piparkakkujen askartelupakkaus

Haluatko tutustua virkailuun? Crocheting-aloituspakkauksemme on täydellinen työkalu oppimiseen. Opit kaikki virkatut perustekniikat – ja kun olet valmis, voit käyttää kuutta vaatetta kotona. Skannaa vain pakkauksen QR-koodi ja aloita uusi virka-ajo.

 

Meillä on lisää askartelupakkauksia kaikille, jotka aloittavat uuden askartelun – ja näet ne kaikki tällä sivulla.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi