Makramee-langat ja -narut

Laaja valikoima solmittavia ja macramé-nauhoja kumihimo- ja macramé-projekteihin. Täältä löydät puuvillanarua, nailonnarua ja macramé-nauhaa sekä satiini- ja polyesterinauhoja. Valitse monista eri tyyleistä, väreistä ja paksuuksista. Saatavana on myös aloituspakkauksia ja macramé-harjoittelupakkauksia.

Pidä koruistasi hyvää huolta

  • Säilytä koruja korurasiassa
  • Poista korut urheilun, kylvyn, nukkumisen ja siivouksen ajaksi
  • Vältä hiuskiinteiden, hajuvesien, voiteiden jne. suihkuttamista koruihin

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Laaja valikoima solmulankoja, macramé-nauhoja ja tarvikkeita

Narua ja lankaa, jotka sopivat täydellisesti neulomiseen, kutsutaan nimellä neulominen, macramé tai kumihimo. Voit neuloa jännittäviä esineitä, joissa on suurin osa langoista ja naruista tällä sivulla, riippumatta siitä, mitä niistä kutsutaan.

Puuvillaa ei käytetä vain solmimiseen. Saatavana on myös naruja ja keinotekoisia laskuvarjolinjoja, satiinia ja polyesteriä. Se, onko tuote nimeltään lanka, naru vai köysi, ei tarkoita niin paljoa paksuutta vaan pikemminkin laatua. Lanka on yleensä mattapintaista ja pehmeää, ja lanka on sileämpää. Köysi voi olla karkea ja muistuttaa nyöriä.

Valikoimassamme on lankoja, nyörejä ja asusteita sekä solmusettejä macramé- ja kumihimo-tyyleissä. Riippumatta siitä, millä solmuilla haluat aloittaa, toivomme, että löydät täydellisen langan.

Voit itse päättää, haluatko ostaa lankaa vai lankaa vai lankaa, sekä ostaa lankaa ja narua sekä tarvikkeita, kuten kumihimo-levyn tai neulontalaudan. Voit kuitenkin hyötyä oikeantyyppisen langan, siiman tai köyden valinnasta suunniteltuun projektiin. Kun tiedät, mitä haluat solmia, voit valita oikean laadun, värin ja paksuuden.

Mitä eroa on macramélla ja kumihimolla?

Yleisesti ottaen macramé ja kumihimo ovat samat. Molemmissa menetelmissä eri tuotteet solmitaan yhteen solmimalla solmuja ja kudoksia. Suurin ero näiden kahden menetelmän välillä on se, että macramé käyttää neljää narua, kun taas kumihimo käyttää kahdeksaa. Sana kumihimo on japani ja tarkoittaa "yhteisiä lankoja".

Säännölliset macramé-solmut voi tehdä joko ilman työkaluja tai käyttämällä työpöytää, joka näyttää leikepöydältä. Tämä alusta tarjoaa hyvän työskentelyalustan, jonka päällä on kiinnitysklipsit, joihin voit kiinnittää solmusi.

Kumihimosolmujen tekeminen on hieman monimutkaisempaa, joten sen hallinta voi olla vaikeampaa. Kumihimo-solmutuksessa on ehdottoman tärkeää käyttää kumihimo-solmukiekkoa. Toisin kuin macramé-lauta, kumihimokiekko on pyöreä ja sen keskellä on reikä, josta solmuesineet riippuvat.

Valinta on sinun. Jos olet vasta-alkaja ja teet solmuja, sinun ei tarvitse ujostella vaativampia projekteja. Myymme aloituspakkauksia molempiin solmutyyppeihin. Löydät myös solmukuvioisia esitteitä ja kirjoja.

Miksi solmuja pitäisi tehdä?

On terveellistä käyttää sekä käsiä että päätä. Kun teet käytännön työtä, voit vaihdella kehosi käyttöä ja välttää paremmin esimerkiksi hiiren aiheuttamat vammat. Tästä on hyötyä, jos istut paljon tietokoneen ääressä.

Työasennon vaihtelu on myös erittäin hyvä, ja solmujen ansiosta voit sekä nousta ylös että istua alas. Voit ottaa askartelutarvikkeet mukaasi. Jos teet jotain edistyneempää, voi olla hyödyllistä työskennellä pöydän ääressä, mutta se onnistuu helposti niin istuen kuin seisten.

Solmujen tekemisen etuna on myös se, että lähes kaikki pystyvät selvittämään sen. Solmut on letitettävä ja sidottava. Lankaa, lankaa ja mahdollisia solmualustoja sekä lanka-/lankaleikkuria lukuun ottamatta työkaluja ei tarvita.

Se on myös suhteellisen edullinen harrastus, ja voit tehdä monia jännittäviä asioita helposti.

Idealuettelomme on täynnä hyviä ideoita solmimiseen

Rannekoruja, laukkuja, seinäripustimia, joulukoristeita, ruukkuripustimia, unisieppari ja paljon muuta. Solmimiselle ei ole rajoja. Tämä pätee riippumatta siitä, käytätkö macramé- vai kumihimo-menetelmää.

Yllä mainittujen ideoiden lisäksi löydät lisää ideoita solmujen tekemiseen idealuettelostamme. Voit helposti ajatella luovasti ja keksiä itse jotain, mutta jos et tiedä mistä aloittaa, etsi erityisesti macramé-ideoita , mutta voit myös tutustua blogiimme. Blogissamme on monia aiheita, kuten inspiraatiota ja ohjeita macramé-hoidonaloittamiseen .

Muita ideoita langan solmimiseen:

  • Macramé Knotted -ostoskassi
  • Puinen helmirannekoru
  • Solmittu naru, lampunvarjostin
  • Kauniit solmurannekkeet satiininauhassa
  • Macramé-solmuavaimenperä

Jotkin tässä mainituista tuotteista vaativat useita osia. Niitä voivat olla esimerkiksi bamburenkaat tai avainrenkaat. Voit helposti tehdä solmuja, jotka eivät vaadi muuta kuin lankaa/narua, mutta kun yhdistät solmuja muihin tuotteisiin, voit tehdä todella jännittäviä asioita.

Macramé-solmuun tarkoitetun kiristysnyörin edut

Aluksi voit sitoa kaikenlaista lankaa, nyörejä ja naruja, mutta jotkut asiat eivät kestä yhtä hyvin. Valitse solmuun erityisesti suunniteltu lanka, köysi tai naru, jotta voit olla varma, että solmut kestävät.

Kun teet solmun ja letin, se käyttää materiaalia, joten saatat huomata, että se ei kestä. Kun valitset raskaaseen käyttöön tarkoitetun macramé-johdon, saat kestävän tuotteen, jota voit käyttää vaativimmissakin tehtävissä, kuten ostoskasseissa, jotka altistuvat suurelle painolle ja säännölliselle käytölle.

Creativ Companylta voit ostaa paljon muutakin kuin lankaa, narua, köyttä ja tarvikkeita macramé- ja kumihimo-tuotteisiin, mukaan lukien idealuettelossamme esiteltyihin projekteihin liittyvät tuotteet. Yksittäisillä ideasivuilla näet luettelon tuotteista, joita tarvitaan tuotteiden täydentämiseen.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi