Pahvilaatikot

Suunnittele oma henkilökohtainen lahjarasiasi tai säilytysratkaisusi. Tutustu pahvi- ja paperimassalaatikoiden valikoimaamme, joka voidaan koristella monin eri tavoin. Rasiat on valmistettu tukevasta kartongista, pahvista tai paperimassasta, ja niitä on saatavana eri kokoisina ja -muotoisina.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Koristele pahvilaatikot kankaalla

Pidätkö sisustamisesta ja asioiden tekemisestä yhdistelemällä eri materiaaleja? Ehkäpä seuraava askarteluprojekti, johon kannattaa heittää itse itsensä, on kankaan koristelu.

Jos sinulla on ompelutyöstä yli jääneitä kangaspaloja, voit käyttää niitä kankaan koristeluun. Samaan laatikkoon voi laittaa muutaman kangaspalan. Käytä esimerkiksi yhtä väriä laatikon sisällä ja toista ulkopuolella kauniin ja ainutlaatuisen ilmeen luomiseksi. Voit käyttää sekä yksivärisiä että kuviollisia kankaita. Päätä itse, mistä pidät eniten.

Kankaan lisäksi voit koristella pahvilaatikot paperilla. Se voi olla esimerkiksi ohutta paperia tai lahjapaperia, joka on helppo leikata ja muotoilla laatikon ympärille. Voit myös leikata paperista erilaisia muotoja, kuten sydämiä, tähtiä tai kukkia, ja kiinnittää ne laatikkoon.

Voit tehdä erilaisia laatikoita eri tarkoituksiin. Jos on joulu, voit tehdä juhlavan näköisen laatikon punaisella kankaalla tai paperilla. Koristele se sydämillä tai tähdillä. Mitä enemmän paperia ja kangasta sinulla on, sitä enemmän mahdollisuuksia sinulla on tehdä todella erityisiä, koristeellisia laatikoita.

Piirrä ja maalaa pahvilaatikoille

Pahvi ja paperi sopivat ihanteellisesti piirtämiseen ja maalaamiseen. Jos haluat kokeilla piirtää ja maalata muun kuin litteän paperin päälle, pahvilaatikoiden maalaaminen on hauskaa puuhaa. Voit käyttää , värikyniä, kyniä ja maaleja kauniiden laatikoiden tekemiseen. Sen jälkeen voit piirtää laatikkoon sapluunalla tai piirtää vapaalla kädellä. Voit piirtää eläimiä, hahmoja tai muita aiheita, mutta voit käyttää myös abstrakteja kuvioita tai kuvioita.

Kaikki perheenjäsenet voivat maalata ja piirtää rasioihin. Se on kotoisaa puuhaa, joka ei vaadi monimutkaisia materiaaleja. Näin käytön aloittaminen on helppoa. Voit myös yhdistää maalin muihin materiaaleihin. Voit esimerkiksi koristella laatikon helmillä, kimalteella tai kankaalla, kun olet ensin maalannut sen.

Koristeltuasi rasiat voit käyttää niitä moniin eri tarkoituksiin. Niiden avulla voit säilyttää esimerkiksi lyijykyniä, leluja, hiustarvikkeita ja helmiä.

Tee kauniita ja koristeellisia lahjarasioita

Itse tehdyt ja persoonalliset lahjat ovat aina suosittuja. On mukavaa antaa ja saada lahjoja, joihin on käytetty aikaa ja jotka on tehty erityisesti tiettyä henkilöä varten. Monet asiat sopivat pakattaviksi laatikkoon sekä käytännöllisistä että koristeellisista syistä.

Voit koristella itse tehtyjä lahjarasioita monin eri tavoin. Voit käyttää kimalletta, helmiä tai maalia. Kankaalla koristeltava rasia on myös hieno lahjaidea. Kun teet itse tehdyn lahjarasian, voit muokata sen vastaanottajan mukaan. Lahjapakkauksen voi koristella nauhoilla ja ruseteilla, jolloin se näyttää erityisen houkuttelevalta.

Lahjarasioita voi käyttää joululahjoina, syntymäpäivälahjoina ja muina erikoistilanteina. Kotitekoisessa lahjarasiassa on esimerkiksi korvakoruja, kaulakoruja tai rannekoruja. Voit myös laittaa kotona leivottuja tai itse tehtyjä makeisia rasioihin ja antaa ne ystäville tai perheelle.

Lahjarasioita on saatavana montaa eri kokoa riippuen siitä, mitä tarvitset.

Ainutlaatuiset säilytyslaatikot

Me kaikki tarvitsemme paljon säilytystilaa. Tarvitset vielä enemmän, jos sinulla on paljon askartelutarvikkeita, kuten helmiä, kyniä ja paperia – siinä tapauksessa voit säilyttää tavaroitasi laatikoissa.

Pahvilaatikoita voi muokata ikiomiksi säilytyslaatikoiksi. Voit suunnitella rasioita, jotka sopivat kodin kaikkiin huoneisiin. Jos haluat käyttää erilaisia kuvioita ja juhlavärejä, voit tehdä pahvilaatikoita eri väreillä, esimerkiksi kimalteella. Etsi esimerkiksi paperia tai kangasta näyttävin kuvioin, liimaa se laatikkoon ja ripottele päälle kimalletta tai liimaa helmiä.

Voit myös suunnitella kartonkirasioita, jotka sopivat eri vuodenaikoihin ja lomapäiviin. Kun on esimerkiksi joulu, voit tehdä joulutähti- ja sydänrasioita. Jos sinulla on iso rasia, voit käyttää jouluaiheista rasiaa myös joulukoristeiden säilyttämiseen. Halloween-juhlissa voit maalata laatikkoon kurpitsan ja säilyttää siinä karkkeja. Pääsiäisen lähestyessä itse tehty pahvirasia, jossa on munat ja puput, sopii hienosti pääsiäiskoristeiden tai pääsiäismunien säilyttämiseen.

Laatikot ovat aina käytännöllisiä makuuasennossa. Voit säilyttää niissä syötäviä esineitä, kuten karamelleja tai makeisia, tai voit säilyttää niillä pieniä esineitä, kuten hiustarvikkeita, koruja tai helmiä.

Useita erimuotoisia ja -kokoisia rasioita

Creativ Company tarjoaa runsaasti erilaisia ja erikokoisia koristelaatikoita. Saat sydämen muotoisia laatikoita, jotka voit koristella esimerkiksi punaisella kankaalla tai maalilla. Pieni sydämen muotoinen laatikko sopii hyvin korujen, kuten korvakorujen tai rannekorun säilyttämiseen. Sitä voi käyttää myös lahjapakkauksena.

Lisäksi valikoimassamme on pyöreitä ja soikeita laatikoita. Pyöreä laatikko on kaunis ja tyylikäs, ja sitä voidaan käyttää myös moneen muuhun tarkoitukseen. Se voi esimerkiksi näyttää hyvältä, jos sinulla on useita erikokoisia pyöreitä laatikoita, jotka pinotaan päällekkäin. Koristele ne kankaalla tai paperilla ja aseta ne hyllylle, josta näet ne. Koristerasiat ovat sekä käytännöllisiä että kauniita katsella. Niitä voi käyttää olohuoneessa, eteisessä tai lastenhuoneessa.

Luonnollisesti meillä on myös erikokoisia klassisia neliönmuotoisia laatikoita. Voit myös koristella ne haluamallasi tavalla. Jos kaipaat inspiraatiota pahvilaatikoiden koristeluun, suuri idealuettelomme on täynnä luovia ideoita.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi