Kirjoitustaulut ja tussit

Tutustu valkotaulujen, tussien ja valkotaulukalvojen valikoimaamme. Valkotaulukalvoa on saatavana rullina. Se on erikoiskalvo, jonka voi kiinnittää liimataustastaan paneeleihin, oviin ja muihin pintoihin ja tehdä näin valkotaulun itse. Meiltä löydät erivärisiä valkotaulutusseja.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Tarjoamme laajan valikoiman kirjoitustauluja ja tarvikkeita

Valkotaulu on taulu, jonka useimmat ihmiset saattavat tuntea luokkahuoneesta tai jonka monet yritykset käyttävät. Toisin sanoen valkotaulua voidaan kuvata moderniksi liitutauluksi. Se on yksinkertaisesti magneettitaulu, johon voi kirjoittaa tai jota voi käyttää projektorin pohjana. Valkotaulussa on teräskeraaminen pinta, johon voi kirjoittaa ei-pysyviä tusseja ja poistaa sen sitten uudelleen käytettäväksi. 

Valkotaulua voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin. Valkotaulua voidaan käyttää esimerkiksi osana esitystä, jossa halutaan kuvata jotain opiskelijoille, asiakkaille tai työtovereille. Se toimii myös ilmoitustauluna, sillä se on magneettinen. Tämä tarkoittaa, että voit ripustaa taululle muistiinpanoja, viestejä tai valokuvia riippuen siitä, mihin tarkoitukseen haluat sitä käyttää.

Creativ Companylta löydät jännittävän valikoiman kirjoitustauluja ja tarvikkeita. Olemme tehneet useita erilaisia kirjoitustauluja, tusseja ja taulunpyyhkimiä edulliseen hintaan.

Tässä on 3 hyvää syytä valita kirjoitustaulu

Kuten edellä mainittiin, kirjoitustaululla on monia eri toimintoja, jotka tekevät siitä hyödyllisen arjessa. Se on suosittu tapa kommunikoida koulussa tai työpaikalla. Sitä voidaan käyttää PowerPoint-esityksissä tai ajatuskartan luomiseen, jossa ideoita voidaan kirjoittaa taululle. 

Valkotaulun valitsemisesta on myös monia muita käytännön etuja, jotka selvennetään tässä.

1. Käytä valkotaulua näytönä

Koska kirjoitustaulussa on teräskeraaminen pinta, voit heijastaa projektorin taululle. Sinun ei siis tarvitse investoida projektorikankaaseen, jota on vedettävä edestakaisin, kun tarvitset sitä. Se on jo sisäänrakennettu pelilautaan, joten voit käyttää sitä suoraan näytön tavoin. Lisäbonuksena on, että valkotaululla voi kirjoittaa ja merkitä tauluun samalla, kun projektorissa näkyy valokuva tai elokuva. 

2. Valkotaulu on kestävä ratkaisu

Valkotaulu on osa kokonaisuutta maailmassa, jossa keskitymme jatkuvasti vihreään siirtymävaiheeseen ja siihen, miten voimme parantaa ympäristönsuojelua. Investoimalla valkotauluun vältät esimerkiksi paperin ja resurssien runsaan käytön muistiinpanojen kirjoittamisessa sekä kokouksiin ja esityksiin liittyvien kuvien tekemisen. Voit myös käyttää valkotaulua keittiössä, johon voit kirjoittaa tärkeitä sopimuksia tai mitä on odotettavissa tulevalle viikolle.

3. Valkotaulu on pölytön ratkaisu 

Perinteiset liitutaulut tuottavat usein pölyä. Se tulee taululle kirjoittamiseen ja piirtämiseen käytettävästä liidusta. Voit välttää tämän kokonaan kirjoitustaululla. Tässä käytetään kynää tai tusseja, jotka on suunniteltu valkotaululle. Ne ovat myös paljon mukavampia kirjoittaa ja välttää liitujen joutumista sormiin ja vaatteisiin.

Osta kirjoitustaulun folio

Valkotaululla on monia hyviä ominaisuuksia ja toimintoja, joista on hyötyä niin yksityisesti, työpaikalla kuin koulussakin. Kuitenkin kun päivittäin piirretään ja kirjoitetaan valkotaululle, se luonnollisesti kuluu käytössä. Valkotaululle voi jäädä pieniä jälkiä tai naarmuja. Jos jossain vaiheessa kyllästyt näihin jälkiin ja naarmuihin, kannattaa investoida valkotaulufolioon. Valkotaulukalvo saa valkotaulusi näyttämään taas upouudelta. Se on sekä edullinen ratkaisu että helppo asentaa uuden levyn ostamiseen verrattuna

Olemme koonneet valikoimaamme erikokoisia ja -mallisia valkotaulukalvoja. Voit siis valita sellaisen, joka sopii valkotaulusi kokoon. Valkotaulukalvon etuna on, että voit käyttää sitä myös oviin ja muihin pintoihin, jos haluat kirjoittaa levylle. Esimerkiksi monet perheet käyttävät sitä keittiössä.

Miksi valkotaululle on niin tärkeää olla oikeat tarvikkeet 

Vaikka kirjoitustaulu on yksinkertainen tuote, sillä on monia erinomaisia ominaisuuksia. Useimmat koulut ja oppilaitokset ovat korvanneet vanhat liitutaulunsa kirjoitustaululla. Tämä johtuu siitä, että ne on helpompi puhdistaa ja käyttää uudelleen. Tässä on tärkeää ostaa oikeat tussit, jotta kirjoittaminen tai numeroiden hankaaminen on helppoa. Valkotaulussa voi kuitenkin olla suuria eroja normaalien merkkien ja merkkien välillä.

Creativ Company on valinnut huolellisesti muutamia hyviä tusseja, jotka sopivat erityisen hyvin valkotauluille. Tärkeintä on, että niillä on mukava kirjoittaa, ja että ne on myös helppo poistaa kirjoitustaulun pyyhkimen avulla. Voit halutessasi käyttää myös mikrokuituliinaa – vaikka kirjoitustaulun pyyhintä olisi tehokkaampaa. 

Laadukkaita kirjoitustauluja ja tarvikkeita edullisesti 

Me Creativ Companylla uskomme, että kaikilla pitäisi olla kirjoitustaulu kotona, luokkahuoneessa tai työpaikalla. Siksi olemme valinneet taulut, jotka voi ripustaa seinälle tai asettaa telineeseen. Olemme koonneet yhteen erikokoisia kirjoitustauluja, joista voit valita seinälle tai huoneeseen sopivan. Toivomme, että valikoima sopii makuusi ja että nautit uudesta kirjoitustaulustasi vielä vuosien ajan. 

Haluamme, ja teemme kovasti töitä, tullaksemme parhaaksi harrastusmyymäläksi Tanskassa. Siksi yritämme parhaamme mukaan luoda hauskan ja luovan maailman, jossa on kaikki, mitä tarvitset luovan lahjakkuutesi tutkimiseen. Jos sinulla on kysyttävää valkotauluistamme tai lisävarusteistamme, soita asiantuntevaan ja palveluhenkiseen asiakaspalveluumme numeroon +45 96 13 30 10 tai kirjoita meille suoraan osoitteeseen mail@cchobby.dk.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi