Markkinointimateriaalit

Meillä on sinulle runsaasti eri vaihtoehtoja, miten saat tavarat pidettyä hyvässä järjestyksessä.Täältä löydät pahvisia laatikoita, puurasioita, korulippaita, kirjahyllyjä, aarrearkkuja jne. monessa koossa ja muodossa.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Askartelusarjat tekevät luovuudesta helppoa

Haluatko aloittaa luovan projektin, mutta et tiedä mistä aloittaa? Silloin askartelusarja saattaa sopia sinulle täydellisesti. Askartelusarja koostuu monista harrastuksista. Askartelusarja voi koostua monista eri tuotteista sen mukaan, mitä haluat luoda. Askartelusetin ostaminen on helppo tapa päästä luovuuteen, sillä voit hankkia paljon tavaroita helposti. Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan mukavaan ja luovaan puuhaan.

Creativ Company tarjoaa laajan valikoiman tee se itse -pakkauksia. Meillä on monia eri vaihtoehtoja, joten löydät varmasti makuusi sopivan vaihtoehdon. Niitä voivat valmistaa sekä lapset että aikuiset, ja pakkauksen sisältö helpottaa tehtävän aloittamista.

 Askartelusarjat sopivat kaikille, olivatpa he sitten luovia taitoja tai tietoa. He ovat kokeneita ihmisiä, joihin he voivat heittäytyä, mutta he voivat myös olla hyvä paikka aloittaa, jos haluat tuoda hieman enemmän luovuutta arkeesi.

Luovaa puuhaa koko perheelle

Jos kaikki voi yhdistää perheen, luovuutta vaativat aktiviteetit. Sekä lapset että aikuiset nauttivat leikkaamisesta ja kiinnittämisestä, mikä tekee hauskoja ja kauniita.

Viikonloppuisin tai juhlapyhinä on aina hauska kokoontua luovan puuhan ääreen. Kuka tahansa voi käyttää askartelusarjaa. Voit esimerkiksi uppoutua tee se itse -pakkaukseen, joka on suunniteltu tiettyä juhlakautta varten. Joulun lähestyessä on aika ryhtyä luovaksi keijujen ja enkelien kanssa. Se on varmasti jotain, joka tuo joulutunnelmaa, ja ehkä voit myös nauttia herkullisista jouluherkuista ja kuumasta suklaasta samanaikaisesti. Tee-se-itse-sarjojen avulla on helppo luoda kodikkaita hetkiä perheen kanssa. Ehkä tee-se-itse-pakkaus saattaa jopa innostaa tekemään muita koristeita. Kun olet alkanut olla luova, voi olla vaikea lopettaa.

Onneksi jos perheesi on kiintynyt tee-se-itse-sarjoihin, voit kokeilla erilaisia asioita. Voit koristella kotisi esineillä. Jouluna voit tehdä koristeita joulukuuseen, kun on aika tuoda se olohuoneeseesi.

Askartelusarjat monessa eri muodossa

Meiltä löydät tarpeisiisi sopivat tee-se-itse-pakkaukset niin jouluun, pääsiäiseen, luontoon kuin eläimiinkin. Askartelusarjoja on monia erilaisia. Ne koostuvat materiaalisarjoista, jotka sisältävät valikoituja harrastustarvikkeita, joiden avulla voit luoda koko projektin. Joissakin tee se itse -sarjoissa on enemmän materiaalia kuin toisissa. Pakkauksen sisältö riippuu projektista.

Saatavilla on monia erilaisia tee se itse -sarjoja, joissa on paljon erilaisia osia. Sisältää mm. huopaa, helmiä, kangasta ja värikyniä. Joissakin tee se itse -sarjoissa on ideoita, joiden avulla voit tehdä jotain erityistä pakkauksen mukana olevien harrastetuotteiden avulla. Toiset pakkaukset sisältävät paljon jännittäviä materiaaleja, joiden avulla voit päästää luovuutesi valloilleen.

Se riippuu täysin siitä, mitä teet mieluiten tee se itse -sarjoissa. Askartelutarvikesarja, joka sisältää käyttöohjeet, voi olla hyvä lähtökohta, jos et ole tottunut tekemään harrasteprojekteja. Toisaalta materiaalisetti, jossa on paljon erilaisia tuotteita, voi olla hyvä haaste, sillä sen avulla voit tutustua materiaaleihin ja keksiä omia luovia ideoita.

Askartelupaketti arkeen ja juhlapyhiin

Kotitekoisilla harrastuksilla sisustettu koti on aina mukava. Se auttaa luomaan persoonallisemman sisustuksen, kun sinulla on koristeita, joita muilla ei ole. Askartelusarjat tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia kauniiden koristeiden tekemiseen kotiisi. Koko perhe voi liittyä tee-se-itse-sarjoihin, niin lapsille kuin aikuisillekin.

Kuten aiemmin mainittiin, tee-se-itse-sarjoista on saatavana useita eri versioita, ja voit jopa hankkia sarjoja, jotka on suunniteltu erityisesti eri tilaisuuksiin ja lomiin. Joulun askartelupakkauksista voit tehdä monia kauniita joulukoristeita kotiisi ja puuhun. Saatavilla myös tee se itse -pakkauksia pääsiäiseksi. Nämä setit voivat olla hauskoja koko perheen kanssa esimerkiksi joulu- tai pääsiäislounaalla.

Onneksi harrasteprojekteja ja tee se itse -sarjoja ei ole tarkoitettu vain joululomalle. Voit valmistaa niitä joka päivä, jos haluat. Jos sinulla on tee-se-itse-sarja, joka sisältää paljon erilaisia materiaaleja, sinun tarvitsee vain aloittaa materiaalien tutkiminen ja antaa luovuutesi kukoistaa. Mahdollisuudet luoda jotain erityistä ja täysin ainutlaatuista ovat valtavat.

Askartelusarjat sekä suuriin että pieniin projekteihin

Etsitpä pientä ja mukavaa projektia sunnuntaiaamuisin tai projektia, joka kestää useita päiviä, kaikki tee se itse -pakkaukset ovat hauskoja. Saat askartelusarjoja, jotka sopivat sekä pieniin että suuriin projekteihin. Näin askartelusarjaa on helppo käyttää, joten sekä asiantuntijat että aloittelijat voivat osallistua luovaan työhön.

Jos tunnet jonkun, joka tykkää tee-se-itse-projektista, tällaiset setit voivat olla myös täydellinen lahjaidea. Voit myös käyttää tee-se-itse-pakkauksen tarvikkeita lahjana. Ihmiset rakastavat itse tehtyjen lahjojen saamista, ja heillä on myös paljon henkilökohtaista arvoa.

Jos olet kiinnostunut luovuudesta, tee-se-itse-pakkaus voi olla hyvä aloittaa. Jos kaipaat lisäinspiraatiota, Creativ Company tarjoaa valtavan valikoiman ideoita harrasteprojekteihin.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi