Silkkipaperi

Tutustu laajaan laadukkaiden ja läpinäkyvien silkkipaperien valikoimaamme. Silkkipaperia voidaan käyttää lukemattomissa taide- ja harrasteprojekteissa. Valitse laajasta värivalikoimasta tai osta pakkauksia, jotka sisältävät eri värisiä silkkipapereita.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Silkkipaperia luoviin projekteihin

Silkkipaperi on upea materiaali, jota voi käyttää monenlaisissa luovissa projekteissa. Siksi silkkipaperi on suosikkimateriaali kaikille luoville sieluille, jotka käyttävät ohutta paperia kaikissa projekteissa, joissa tarvitaan kaunista, värikästä ja läpikuultavaa pintaa.

Paperikoristeita voi käyttää esimerkiksi joululahjapaperin koristeluun, tai niillä voi leikata pieniä hahmoja, joihin voi liimata esimerkiksi pääsiäismuna, kynttilälyhty tai jokin muu koriste, jonka haluat koristella tyylikkäällä materiaalilla, jossa on kaunis ja pehmeä pinta kirkkaissa väreissä.

Toisin sanoen silkkipaperin käyttömahdollisuudet ovat valtavat, minkä vuoksi harrastelijaharrastajat tarvitsevat hyvän paperivaraston. Kun sinulla on askartelukaapit erivärisinä, voit aina valita mieleisesi paperista. Huomaat myös, että melkein mikään ei ole projektia, että kauniisti väristä silkkipaperia ei voi koristella.

Siksi Creativ Company tarjoaa laajan valikoiman silkkipaperia. Löydät sieltä silkkipaperia kaikissa sateenkaaren väreissä ja paljon muuta, ja löydät myös kaunista silkkipaperia, jossa on tyylikkäitä kuvioita ja kiiltäviä pintoja, kuten kulta tai hopea.

Kevyt ja tyylikäs silkkipaperi aitoon paperitaiteeseen

Silkkipaperi tunnetaan kevyenä ja lähes läpinäkyvänä paperimateriaalina. Tämä tekee silkkipaperista sopivan moniin erilaisiin projekteihin, kun taas kevyen ja läpinäkyvän muodon ansiosta voit käyttää sitä moniin eri tarkoituksiin, joihin tavallinen paperi tai pahvi ei sovellu. Silkkipaperi on värikästä ja uskomattoman ohutta, minkä vuoksi paperi näyttää läpinäkyvältä.

Lisäksi silkkipaperi käyttäytyy monella tavalla tavallisen paperin tavoin, sillä sen leikkaaminen, repiminen ja taittaminen onnistuu helposti.

Silkkipaperilla on myös kaunis pinta, minkä vuoksi kaikenvärinen ja -kuvioinen silkkipaperi antaa aina kauniin ja tyylikkään vaikutelman kaikkeen, mihin se on kiinnitetty. Silkkipaperi on helppo kiinnittää kaikille pinnoille liimalla tai lakalla. 

Siksi silkkipaperi on täydellinen materiaali kaikille luoville sieluille. Se on erityisen hyvä valinta niille, jotka haluavat työskennellä paperin parissa ja tehdä paperitaidetta. Kuten edellä mainittiin, silkkipaperia on helppo leikata, taittaa ja rullata, minkä vuoksi teillä on samat mahdollisuudet tehdä kauniita hahmoja silkkipaperilla kuin tavallisella paperilla.

Siksi silkkipaperi on myös jouluaskartelun suosikkimateriaali ja koristeet muihin juhlapyhiin. Esimerkiksi silkkipaperi on erinomainen valinta lippujen tekemiseen, sillä kevyttä ja ohutta paperia on helppo leikata ja siitä saa hienoja kirjaimia.

Voit tehdä kaunista paperitaidetta silkkipaperilla monin eri tavoin, ja todennäköisesti sinulla on jo paljon hyviä ideoita siitä, mitä aiot tehdä seuraavalla kerralla, kun olet luova.

Voit käyttää talouspaperia koristeluun.

Jos haluat koristella kotisi kauniilla paperilla, paperi on myös turvallinen valinta. Itse asiassa silkkipaperi sopii täydellisesti koristeeksi ohuen ja kevyen muotonsa ansiosta. Läpikuultavien ominaisuuksiensa ansiosta kauniit sävyt pääsevät tunkeutumaan kauniisti eri kerroksiin.

Decoupage on monen vuoden takaa peräisin oleva luova tekniikka, jossa paperia levitetään hahmon ympärille. Eri paperikerrokset liimataan toistensa päälle hahmon ympärille, ja periaatteessa voit käyttää kaikkea sanomalehdistä lautasliinoihin.

Materiaali ei saa olla liian paksua, sillä siitä tulee liian vaikeaa muotoilla tekemäsi hahmon ympärille. Siksi silkkipaperi on erinomainen valinta koristeluun, sillä sen ohut ja kevyt muoto sekä kauniit värit ja sileä pinta tekevät siitä luonnollisesti ainutlaatuisen.

Decoupagea voidaan käyttää moniin eri tuotteisiin ja erilaisiin materiaaleihin. Siksi decoupage on tekniikka, joka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia luovuuteen. Voit esimerkiksi koristella kivan pahvilaatikon, jonka ympärillä makaat. Voit päällystää laatikon kerroksella kirkasta liimaa ja liimata sen jälkeen useita paperikerroksia, kunnes pakkaus näyttää juuri siltä kuin haluat. Voit viimeistellä pinnan myös lakkakerroksella, jolloin pinnasta tulee vielä kauniimpi.

Voit käyttää samaa tekniikkaa myös moniin muihin esineisiin ja hahmoihin. Jos haluat esimerkiksi tehdä kauniita koristeita kotiisi, voit koristella kotitekoisia hahmoja tai peittää minkä tahansa muun pinnan kauniilla silkkipaperilla ja kirkkaalla liimalla.

Decoupage on myös hauska tekniikka, joten se on täydellinen valinta esimerkiksi lasten kanssa puuhasteluun. sunnuntai-iltapäivällä. 

Tarvitsetko hyvän idean? Inspiraatiota ideoiden kuvastostamme

Silkkipaperi on ihana materiaali ja turvallinen valinta monenlaiseen luovaan toimintaan. Ohutta ja tyylikästä paperia voi käyttää monenlaisiin paperitaideteoksiin, ja siitä voi tehdä kaunista taidetta. Voit myös tehdä monia muita luovia juttuja kauniissa väreissä olevista silkkipapereista.

Voit päästää luovuutesi valloilleen ja tehdä upeita koristeita kauniilla väreillä, tehdä upeita rasioita korujen säilyttämiseen jne. tai käyttää ohutta ja kaunista paperia tyylikkääseen lahjapaperiin.

Mutta ehkä tarvitset hyvän idean päästäksesi alkuun? Jos etsit inspiraatiota silkkipaperin käyttöön, voit aina tutustua ideoihimme, joihin olemme koonneet monia erilaisia projekteja, kuten silkkipaperin käyttöä.

Jokaisen leivonnaisen mukana tulee yksityiskohtainen ohje, joten voit helposti tehdä todella kauniita asioita silkkipaperilla.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi