Kranssit

Kukkasidontaan tarkoitettujen tuotteiden valikoimasta löydät kauneimmat seppeleet ja koristeet. Selaa polystyreenistä ja oljesta valmistettuja kransseja ja seppeleitä. Käytä seppeleitä ovikoristeina, joulu- ja adventtikransseina tai muuten vain koristeina.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Runsaasti mahdollisuuksia kranssin kanssa 

Valikoimassamme on erilaisia materiaaleja ja mittoja. Näin sinulla on paljon mahdollisuuksia luoda kauniita seppeleitä kaikille unelmillesi. Se voi olla esimerkiksi kaunis joulukranssi mukavaan joulukauteen, kaunis kukkakranssi eteisen koristeluun tai viimeinen hyvästely itse tehdyllä kranssilla gravesidelle.

Löydät halvat kranssit Creativ Companylta. Kun napsautat verkkokauppaamme, huomaat nopeasti, että meillä on kaikenlaisia materiaaleja, joita voit käyttää kranssien koristeluun. Niitä ovat tekstiilit ja langat, maalit ja värit, sekä erilaiset perustuotteet ja työkalut.

Seuraavissa osioissa annamme inspiroivia vinkkejä ja hyviä neuvoja kranssien käyttöön sisustuksessa ja vastaavissa. Toivottavasti ainakin yksi ehdotuksista vetoaa sinuun, ja asetat kranssin tai kaksi virtuaaliseen ostoskoriisi.

Kranssit ja styroksikranssit

Oletko epävarma siitä, pitäisikö sinun valita pilli vai styroksikranssi? Alla on kuvattu näiden kahden vaihtoehdon erot, jotka todennäköisesti ohjaavat ostostasi.

  • Olkikranssi on valmistettu luonnonmateriaalista, joka antaa sille rustiikkisen ja rosoisen ilmeen. Olkikranssiemme halkaisijat vaihtelevat – ja erityisesti eri paksuisina. Ne on valmistettu lujasta ja kiinteästä materiaalista, joka takaa hyvän laadun. Jos haluat tehdä kranssin sammaleella, kuusella tai vastaavalla – suosittelemme pillinseppelettä, sillä se ei ole kovinkaan suuri, jos olki pistää ulos oksien ja tötteröiden välistä.

  • Styrofoamkranssit, joita kutsutaan myös polystyreenikranssikranssiksi, ovat saatavana eri kokoisina ja paksuisina. Lisäksi niitä on saatavana myös tasaselkäisinä versioina, esimerkiksi joten ne voivat roikkua tukevammin etuovea vasten. Polystyreenin etuna on, että se on kevyt materiaali, jota on helppo käsitellä. Jos aiot tehdä kranssia lastesi kanssa, suosittelemme valitsemaan styroksikranssimme.

Kumpikin kranssityyppi on hyvälaatuinen ja voidaan käyttää uudelleen. Kun kyllästyt kranssikoristeisiin, voit helposti irrottaa ne ja käyttää kranssia uudelleen. Kranssiemme käyttäjäarvo on siksi suuri, ja saat vastinetta rahoillesi. Eikö kuulostakin houkuttelevalta?

Tee kauniita kranssikoristeita jouluksi

On tietenkin hyvä idea tehdä kranssit ihanaa joulukautta varten. Sekä pillikranssimme että styroksikranssimme voivat olla hyödyllisiä tässä. Olkikranssit antavat luonnollisen ilmeen, ja styroksikranssien avulla on helppo kiinnittää esineitä, kuten kangasta.

  • Tee sievä adventtikranssi. Joulukranssit ovat joulun ehdoton edellytys. Kranssimme auttavat luomaan kauniin pyöreän muodon ja helpottavat työtäsi. Laajasta ideoiden luettelostamme löydät paljon inspiraatiota adventtikranssien tekemiseen – meillä on hyviä ideoita sekä perinteiseen että modernimpaan adventtikranssiin. Voit ripustaa adventtikranssin kattoon tai seisoa pöydän koristelua varten.

  • Tee etuoveen kutsuva kranssi. Asuitpa huoneistossa tai talossa, voit luoda ovelle kauniin joulukranssin, joka toivottaa vieraat tervetulleiksi parhaalla mahdollisella tavalla. Ennen kuin astut sisälle, tunnelmasta tulee ihana.

Värikkäitä kranssia koko vuodeksi

Monet yhdistävät kranssit joulukauteen. Kranssia voi kuitenkin käyttää koristeluun ympäri vuoden. Kyllä, voit tehdä uuden kranssin jokaiselle sesongille ja lomalle. Alla on muutamia ehdotuksia siitä, miten voit käyttää seppeleitä ympäri vuoden – ja miten voit käyttää niitä sisustuksessasi.

  • Luo kaunis kranssi kesämökille ja mökille. Tämä lisää näissä paikoissa usein esiintyvää romanttista ja harmonista ilmapiiriä. Jos kesämökkisi sijaitsee veden lähellä, etsi kuoria ja koristele kranssi merestä ja rannasta tulevilla elementeillä. Kiinnitä esimerkiksi pieni puinen kyltti, jossa lukee "vedessä" tai "puutarhassa", ja ripusta kranssi etuoveen.

  • Luo kodikas syyskranssi. Syksyn kauniit värit ovat tunnettuja ihanista punaisen, keltaisen ja ruskean sävyistään. Etsi kauniita syyslehtiä, jotka voit kuivata – ja kiinnitä ne sitten kranssiin.

Anna lasten nauttia luovasta menosta

Tähän mennessä olemme keskittyneet kranssien kauniiseen estetiikkaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että lapset eivät voisi osallistua tähän mukavaan luovuuteen.  Tee siitä hauska puuha ja osta paljon erilaisia ja jännittäviä tarvikkeita kranssien koristeluun. Ensinnäkin suosittelemme styroksikranssin käyttöä, sillä se on helppo kiinnittää esim. suoria tappeja, teippiä ja liimaa.

Voit myös ostaa paljon erilaisia kankaita, tylliä, lankaa, helmiä, pahvia ja mitä ikinä haluatkaan. Anna lasten värittää ja kirjoittaa nimensä kranssiin, joka toimii kivana kylttinä makuuhuoneen ovessa.

Suloinen idea, joka löytyy idealuettelostamme, on pompulakranssi. Tämä värikäs kranssi on mainio tapa sisustaa lastenhuone. Se ei ole ainoastaan ainutlaatuinen ja kaunis, vaan myös erittäin pehmeä ja miellyttävä koskettaa. Tämä voi olla täydellinen iltapäivä- tai viikonloppupuuhaa sekä lapsille että aikuisille.

Loppumuistina hautauskranssi

Maan eri kolkissa voit ostaa hienoimpia hautakimpuneita ja hautakranssia, jotka voivat symboloida edunjättäjän viimeistä hyvästelyä. Mutta entä jos tekisit hautauskrean itse? Näin voit tehdä kranssista persoonallisen ja valita edunjättäjän lempivärit.

Voit käyttää sieviä tuoreita kukkia hautakranssiin – mutta voit myös kulkea trendikkäämmin ja modernimmin käyttämällä kuivakukkia, jotka tekevät kranssista erityisen ainutlaatuisen ja kestävän. Löydät suuren valikoiman kukkia verkkokaupastamme.

Loppujen lopuksi tärkeintä on luoda kaunis hautausseppele. Tee siitä persoonallinen Creativ Companyn materiaaleilla.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi