Koululiima ja yleiskäyttöinen harrasteliima

Tutustu laajaan koululiima- ja askarteluliimavalikoimaamme alla. Monikäyttöiset ja vesipohjaiset liimat muodostavat kirkkaan ja vahvan sidoksen kiveen, lasiin, puuhun, tekstiileihin, paperiin ja EVA-vaahtoon. Hyvä ja vahva liima, jota sekä lapset että aikuiset voivat käyttää.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Liima kaikkiin askarteluprojekteihin

Liima on yksi niistä asioista, joita käytetään monissa luovissa projekteissa. Liima on usein helpoin ja paras valinta, kun liimaa pitää kiinnittää yhteen. Siksi varastossa on oltava hyvä valikoima liimaa, jos askartelu on sinulle tärkeää.

Koska liima ei ole pelkkää liimaa, kannattaa käyttää laajaa valikoimaa erilaisia tuotteita, jotta löydät aina tarvitsemasi liiman projektia aloitettaessa.

Siksi olemme koonneet laajan valikoiman liimoja luoviin projekteihin. Löydät kaikki mahdolliset liimavaihtoehdot tältä sivulta. Löydät sekä tavallista harrasteliimaa että koululiimaa, jotka ovat hyviä valintoja moniin erilaisiin askarteluprojekteihin.

Saatavana on myös muuntyyppisiä liimoja, kuten vinyyliliimaa, joka on hyvä valinta, kun haluat liimata paperia, puuta, tekstiilejä ja paljon muuta sileälle pinnalle. Tämä liima on erinomainen valinta myös koristeeksi, sillä se kuivuu erittäin kirkkaaksi. 

Puuliima on myös hyvä valinta, jos haluat liimata kaksi puukappaletta yhteen. Puuliima on erittäin luja liima, joka kestää pidempään kuin uskotkaan, joten se on luotettava valinta, kun esimerkiksi kahden suuren, painavan puupalan välille on muodostettava vahva liitos.

Luotettava ja monipuolinen harrasteliima

Monipuolinen harrasteliima on luovuuden paras ystävä. Askarteluliimalla voi liimata melkein mitä tahansa, joten se on todennäköisesti ensimmäinen asia, johon kannattaa kiinnittää kaksi pintaa.

Askarteluliimaa voi käyttää kaikissa luovissa projekteissa paperin, pahvin ja pahvin parissa. Se on myös turvallinen valinta, kun on kyse muista materiaaleista, kuten puusta, kivestä ja lasista. Hyvällä liimaputkilolla kiinnittäminen on lähes rajatonta, joten se on ihanteellinen valinta kaikenlaisiin koristeisiin, kun tarvitset luotettavaa liimaa pitämään kaikki elementit tukevasti paikoillaan.

Askarteluliimaa voidaan käyttää myös useimpien pintojen kiinnittämiseen. Tämä koskee sekä sileitä ja huokoisia pintoja että imukykyisiä pintoja. Lisäksi harrasteliima on yksi harvoista liimoista, jotka toimivat hyvin sammaleen kumilla ja kestävät pitkään. Sammalkumi voi olla hankala materiaali, ja jos olet yrittänyt työstää itse sammalekumia, olet varmaankin huomannut, että kaikenlaiset liimat eivät pysty liimaamaan tätä muutoin viehättävää ainetta. Harrasteliima kiinnittyy tiukasti, joten se on oikea valinta, kun haluat tehdä kauniita hahmoja sammalekumista.

Askarteluliimaa on myös helppo työstää, sillä sitä voi levittää suoraan pullosta. Kun harrasteliima on kuivunut, liimasauma kestää vuosikausia. Koska liima kuivuu kirkkaaksi, se ei pilaa koristeita, jos osa liimasta tulee näkyviin.

Turvallinen lasten liima 

Kun työskentelet lasten kanssa, liima on myös varma hittituote, joka tarjoaa paljon mahdollisuuksia pienille luovuudelle. Liiman kanssa työskentely on hauskaa, sillä on melko hämmästyttävää, miten putkilosta tuleva neste voi muuttua kivikovaksi lyhyessä ajassa.

Mutta kun lapset osallistuvat erilaisiin luoviin projekteihin, kuten joulupaperin leikkaamiseen, turvallisuuden on luonnollisesti oltava etusijalla. Jotkut kiinnitysaineet ovat itse asiassa myrkyllisiä ja siksi vaarallisia lapsille – puhumattakaan silmistä ja suusta.

Siksi kannattaa valita turvallinen koululiima, sillä sen sisältämät aineet voivat olla vaarallisia lapsille tai aikuisille.

Kaikki tämän sivun lastenliimat ovat vesipohjaisia, joten liima ei sisällä aineosia, jotka ovat haitallisia hengitettyinä tai joutuessaan iholle. Sinun ei siis tarvitse huolehtia liiman ostamisesta meiltä ja voit aloittaa seuraavan luovan projektin koko perheen kanssa, vaikka mukana olisi liima.

On kuitenkin hyvä pitää koululiima ja lapset kaukana silmistä ja suusta. Jos koululiimaa joutuu lapsen iholle, voit olla varma, että se ei ole vaarallista. Koululiima liukenee veteen, joten voit tarvittaessa pestä sen helposti pois lasten sormista. 

Haluatko käyttää liimaa luovasti? Inspiroidu idealuettelostamme

Harrasteliimalla, lasten liimalla tai koululiimalla ei voi tehdä paljon. Liima on erinomainen valinta kaikille askartelun ammattilaisille, sillä sen avulla voi liimata lähes mitä tahansa materiaaleja yhteen tai lähes mihin tahansa pintaan.

Liiman käyttömahdollisuudet ovat rajattomat, ja kunhan sinulla on liimaa ja valikoima muita tuotteita, kuten kartonkia, kiviä ja puuta, voit tehdä lähes mitä vain.

Mutta ehkä se kuulostaa hieman hämmentävältä, kun vaihtoehtoja on niin paljon? Jos haluat tietää, mitä koululiimalla ja vastaavilla tuotteilla kannattaa tehdä, tutustu ideoihimme, joista löydät paljon jännittäviä ehdotuksia liimalla koristeluun.

Täältä löydät paljon hyviä ja luovia ideoita joulukoristeisiin ja moneen muuhun. Siksi se on erinomainen paikka etsiä inspiraatiota. Kaikki ideat sisältävät kattavan oppaan projektin aloittamiseen ja toteuttamiseen, ja koska kaikki projektit sisältävät ostoslistan, on hyvin helppoa aloittaa idean laatiminen kuvastostamme.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi