Liimapuikot

Laaja valikoima liimapuikkoja sekä kouluun että harrastuksiin. Valikoimassamme on monia erimerkkisiä liimapuikkoja, joissa on sekä valkoista että kirkasta liimaa. Osta isoja liimapuikkoja erissä kouluihin ja laitoksiin.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Liimapuikkovalikoimamme

Kaikki liimat eivät ole samanlaisia. Liimapuikon on oltava hyvälaatuinen ja takaamme, että Creativ Companylla ne ovat. Olemme sitoutuneet varmistamaan, että asiakkaamme saavat parasta – ja että he saavuttavat tavoitteensa onnistuneesti kaikissa luovissa projekteissaan. Liimapuikon käyttö on korvaamaton osa luovia projekteja.

Onneksi meillä on laaja valikoima liimapuikkoja. Lisäksi ne ovat edullisia. Toisin sanoen voit nopeasti ostaa meiltä hyvän ja edullisen liimapuikon. Myymme useita eri tuotemerkkejä. Tutustu valikoimaamme ja löydä uusi suosikkiliimapuikkosi vetolaatikkoon, penaaliin ja luovaan työpajaan. Uskomattoman fiksua liimapuikossa on, että sitä voi säätää niin, että vain oikea määrä liimaa tulee ulos.

Liimapuikko on erittäin käytännöllinen, ja sitä voi käyttää monenlaisiin luoviin projekteihin. Liimapuikon pakkaus tekee siitä uskomattoman helppokäyttöisen sekä lapsille että aikuisille, eikä liimaa pääse sormeen. Creativ Company myy liimapuikkoja sekä yksittäis- että tukkupakkauksissa, joten niitä riittää koko koulukaudelle. Muista ostaa liimapuikon pidike, jotta tiedät aina missä liimapuikot ovat.

Jos pidät nikkarointitöistä, pidä liimapuikko aina käsillä. Koska liima on usein se, mikä saa kaiken toimimaan yhdessä.

Liimapuikon valinta

Etkö ole liimapuikkojen asiantuntija? Onko sinun vaikea tietää, minkä tyyppinen liimapuikko kannattaa valita? Ei hätää, sillä Creativ Company kutsuu itseämme aidoiksi liimapuikkoasiantuntijoiksi.

  • Liimataanko liimaa suoraan reunoihin? Suosittelemme sen jälkeen ostamaan jonkin kolmionmuotoisista liimapuikoistamme, jonka avulla voit välttää liiman joutumisen paperin ulkopuolelle.

  • Kun napsautat liimatuotteitamme, tuotekuvauksessa näkyy seuraava lause: voidaan pestä vedellä. Tämä tarkoittaa, että voit poistaa liiman nopeasti vedellä, jos olet liimannut väärän alueen.

Älä pelkää väärän liimapuikon valitsemista, sillä olemme valinneet huolellisesti liimapuikot valikoimastamme ja voimme taata, että kaikki liimapuikot täyttävät tuotekuvauksensa ja ovat hyvälaatuisia. Jotkut niistä ovat tietysti tehokkaampia kuin toiset – ja tämäkin paljastuu, kun napsautat varsinaista tuotekuvausta.

Mutta oletko vielä epävarma siitä, mikä liimapuikko kannattaa valita? Muista myös, että asiantunteva asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua sekä suurissa että pienissä kysymyksissä.

Välttämätön jokaisessa leikkuu- ja liimauspäivässä

Liimapuikot ovat täysin vaarattomia lapsille, joten voit antaa lasten leikata ja liimata liimapuikolla. Fiksu liimapuikko varmistaa, ettei liima sotke kaikkialla – liima ei ole liian vahvaa, joten se on helppo pestä pois sormista onnettomuuden sattuessa. Liimapuikolla on myös selvä etu, että se kuivuu suhteellisen nopeasti, joten sinun ei tarvitse istua ja pyöritellä peukaloitasi odottaen luovan työn jatkamista.

Liimapuikot ovat jotain, mitä ilman voimme tehdä – sekä tavallisissa kotitalouksissa että kouluissa ja päiväkodeissa ympäri maata.

Lapset voivat luoda upeita taideteoksia vain muutamalla materiaalilla, kuten pahvilla, paperilla ja koululiimapuikolla.  Onko sinusta vaikeaa keksiä luovia ideoita lapsillesi? Napsauta sen jälkeen suurta idealuetteloamme, joka sisältää hyviä ohjeita paperi- ja pahviaskarteluun – eikä vähiten perinteistä koululiimapuikkoa. Täältä löydät yksityiskohtaiset oppaat ja ohjeet, joiden avulla sinä ja lapsesi voitte uppoutua luovuuteen ensi viikonlopun aikana.

Liiman historia

Liimapuikolla on uskomattoman pitkä historia, ja meidän on mentävä monta vuotta taaksepäin liiman keksimiseen. Yli 200 000 vuotta sitten ensimmäiset ihmiset alkoivat käyttää liimaa työkalujen, aseiden ja vastaavien suunnittelussa. Mutta sitten ei ollut samaa liimaa kuin nykyään – vaan tervaa koivun haarukasta. Tämän jälkeen liima valmistettiin keitetyistä hevosenhampaista, munanvalkuaisista ja monista muista erikoisista asioista. Yksi yhteinen asia oli, että ne pystyivät muodostamaan liiman, joka pystyi liittämään eri esineitä yhteen.

Ihmiset tarvitsivat tahmeaa materiaalia jo aikaisessa vaiheessa. Mutta vasta vuonna 1750 syntyi liima, jonka tunnemme tänään. Meidän on etsittävä vielä lisää, jotta löydämme ensimmäisen liimapuikon – joka saapui vasta 1900-luvun puolivälissä. Silloin keksimme ensimmäisen liimapuikon, ja sen jälkeen siitä on tullut esine, jota meidän on vaikea välttää jokapäiväisessä elämässämme.

Tutustu valikoimaamme – liimapistooli vai teippi?

Jos klikkaat valikoimaamme lisää, löydät laajan valikoiman erilaisia liimoja, lakkoja ja vahoja. Meiltä löydät kaiken tarvittavan, etsitpä sitten voimaliimaa, mehiläisvahaa, liimapistoolia tai jotain muuta täysin uutta. Löydät koko liimavalikoimamme täältä.

Liimapistoolimme ovat erittäin suosittuja, ja lapset voivat käyttää niitä myös ostaessaan matalalämpöisen version. Liimapistoolin etuna on, että se on erittäin tarkka, helppokäyttöinen ja kuivuu nopeasti. Lisäksi liimapistoolin liima on usein kestävämpi kuin perinteinen liimapuikko.

Liiman valinta riippuu paljon siitä, mihin projektiin sitä käytetään. Siksi kannattaa tutustua eri tuotekategorioihin ja eri liimatyyppeihin. Lisäksi voit aina ottaa yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, joka voi auttaa sinua valitsemaan tarvitsemasi liiman. 

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © Sinelli Oy | Väinö Tannerin tie 3 | 01510 Vantaa | 09-7513 3133 | asiakaspalvelu@sinelli.fi